You can always be used as a good example of failure

For nogle år siden var jeg på SAS hotellet til Taleforum, som formidler viden gennem inspiration til små og store virksomheder i Europa

Foredragsholder Mark Thompson executive powertools talte om “Succes built to last”

Mark Thompsonlille

Det der kendetegner mennesker, som har vedvarende succes, er at de i deres “DNA” har de 3 P’er og bruger dem.

  • Purpose
  • Performans
  • Passion

Han talte om innovation

to take risk and turn your wounds into wisdom og om failor as the the step to be wiser , about winners loose all the time, so be willing to fail, but dont quit, be persistens, to choose your own unic journey

Noget af det der kendetegnede personer med longterm succes, er at de er rigtig gode til at

Ask for advice. Succesfull people know, they dont know everything.

Mark talte om the definition of succes og spurgte, hvad vores definition på succes var.

The answers were not money, fame and power.

Oplevelse af  min succes

Jeg oplever succes, når jeg skaber glæde, forandring og forankring, gør noget meningsfyldt, gør en forskel.

Når forældre bruger mine blogindlæg, min viden og erfaringer, deler mine opdateringer på min facebook side Tal med børn på den fede måde eller får forældre til at flytte sig fra A-B når jeg er deres mentor rådgiver eller coacher eller støtter dem med at blive den forældre i ønsker at være når de deltager på Forældreuddannelse med små skridt

Vil du gerne være mere succesfuld og lære af dine fejl frem for at slå dig selv oven i hovedet med dem, så deltag på en af mine workshops , lad mig blive din mentor eller bliv rådgivet  til sucess

Hvad er din definition på succes?