Start by doing whats necessary, then do what’s possible, and suddenly you are doing the impossible. Frans Assisis

Jeg deltog i dag på et yderst interessant Cafemøde på PHCafeen arrangeret af Mandela Center.

AntonBarre003

Anton Baaré, der er senior partner i Nordic Consulting Group Denmark fortalte om sine erfaringer fra de mange opgaver igennem 15 år i Afrika og Asien. I dag fortalte han om fredsforhandlingerne i Uganga. Foredraget viste med blandt andet tidslinier, hvor komplekse fredsforhandlinger er.

Jeg tror på fred og forsoning.
Derfor skriver jeg om konfliktløsning, kulturmøder og fred og forsoning på min blog. Derfor arbejder jeg med disse temaer på arbejdspladser i den offentlige og i den private sektor. Derfor rådgiver jeg i den frivillige konfliktrådgivning og deltager i debatten forskellige steder i foreningsarbejde og organisationer.
Jeg viser, hvad jeg tror på. Det føles rigtigt og godt.

Tror du på anerkendende kommunikation og på fred og forsoning?
Hvad gør du for at vise, at du tror på det?

Det er handling, der skaber forvandling.

It always seems impossible until its done
Nelson Mandela