I lørdags modtog jeg følgende

Så dig lige på facebook gruppen Dk-mor, og vil bare lige sige TUSIND TAK fordi du har skrevet sådan en god bog.
Jo, jo den holder endnu 🙂
Vi flyttede til Nicaragua d. 31/12 2008 , og som noget af det første købte jeg bogen og læste i den inden vi tog afsted.
Så kom alt kaos, da vi først var landet, forsøg på tilvænning. Nu er den fremme igen, hvor jeg STADIG ikke helt har vænnet mig til det nye land jeg skal bo i.

Jeg har 2 store børn med fra et tidligere forhold, og står også med valget om, at skulle sende den ældste på kostskole. Og igen læser jeg i bogen. Det er bare så mange gode relevante ting, som kan læses igen og igen, og for mig har det ihvertfald været en kæmpe hjælp, at læse om andre, der har været i samme situation, også selvom det er ved at være nogle år siden 🙂Globe on top

Jeg blev naturligvis glad for at bogen fortsat kan være til så stor glæde og gavn.

Det er 11 år siden jeg skrev Penelope bogen , hvori jeg anbefaler virksomheder at forberede familier til udstationering. For 11 år siden var der ikke mange virksomheder, der reagerede på denne anbefaling.

I dag ved virksomheder, at en stabil og velfungerende hjemmefront skaber en succesfuld udstationering. Internationale undersøgelser viser, at 70 % af alle udstationeringer, der afbrydes før kontraktens udløb, skyldes familiære omstændigheder.

I dag har fremsynede og dynamiske virksomheder naturligvis en udstationeringsplan for udsendte medarbejdere og deres familie.
Udstationeringspakken omhandler ikke kun sprogundervisning og skolepenge, men rådgiver og støtter familien før og under udstationering samt vejleder i forbindelse med hjemkomst til Danmark.

  • Har din virksomhed en udstationeringsplan for jeres familie, så opholdet bliver en succes for familien og dermed også for virksomheden.
  • Bliver jeres familie rådgivet om de udfordringer, der er , før I rejser ud?
  • Får du som “medfølgende” ægtefælle tilbudt coaching, så du under opholdet støtter jeres børn bedst muligt, udvikler nye kompetencer og holder dit dit CV varmt med henblik på at vende tilbage til Danmark.

Jeg vil være glad for her på bloggen, eller på Power Expat og Hjemvendt at høre hvilken udstationeringspakke jeres familie drog ud med og hvilke oplevelser I kom hjem med i rygsækken

Ta’ en god udstationering – en udstationering kan forandre dit liv