Konfliktløsnings kompetencer ændrede mit liv

 

Da jeg i 2001 begyndte at arbejde målrettet og bevidst med konfliktløsning og senere afholde kurser og workshops i det, ændrede mit liv sig. Det kan lyde voldsomt, og det var det.

Naturligvis forandrede det sig ikke på en dag, men i løbet af ret kort tid skete der store forandringer i mit liv. I mig selv, i mine omgivelser og deres reaktion på mig.

Jeg fandt nye sider eller genopdagede sider af mig selv, som jeg ikke vidste eller tidligere havde set, selvom jeg har arbejdet med kommunikation, undervisning og personlig udvikling i mere end 25 år i mit tidligere job som sygeplejerske og sygeplejelærer.

 

Mine relationer og samarbejde med andre blev bedre

 

Mit til forhold til min mand og børn ændrede sig. 

Vi fik færre uhensigtsmæssige optrappende konflikter. Der udviklede sig en større forståelse mellem os og vores fællesskab og venskab blev dybere. Jeg fik øje på sider i min mand, som jeg ikke tidligere havde set. 

Min respekt for ham voksede, og jeg så ham vokse, når jeg var i stand til at anerkendte hans følelser og respekterede det han stod for. Vores parforhold blev dynamisk på en harmonisk måde. Vi udviklede os sammen, magtkampene blev færre og kærligheden voksede.

 

Klar kommunikation og større glæde

 

Jeg blev tydeligere i min kommunikation, synlig  og mere tilfreds med mig selv. Jeg blev bedre til at hold emig på egen banehalvdel . Jeg fik mit budskab igennem og der blev lyttet til mig.

Jeg blev opmærksom på sprogets store betydning og kraft for mit velbefindende og på om jeg handlede efter mine værdier.

Jeg oplevede at jeg blev mere empatisk og anerkendende overfor mig selv og andre –  bedre kunne sætte mig i andres sted. Flere og flere begyndte at henvende sig til mig for at læsse af, bede om råd og vejledning.

Mine relationer med andre voksede, mens jeg voksede.

 

Du får færre eksplosioner

Jeg løber fortsat ind i konflikter. 

Konflikter som er med til at skabe forandringer og bevare den konstruktive dynamik,  det levende i vores forhold. De udvikler os, når vi lærer at håndterer dem. Forskellen fra tidligere er, at vi begge ved, hvordan vi kan undgå at optrappe konflikterne og at vi hyppigere møder vores konflikter bevidst og åbent. Der er færre buler under gulvtæppet og ukonstruktive eksplosioner, hvor vi får sagt uhensigtsmæssige ting og sårer hinanden.

Når vi alligevel engang i mellem forsøger at kører vores indre konflikter, gamle mønstre af på hinanden, er vi blevet bedre til at stoppe op, kigge på hvad det er der sker og tage dialogen. 

Vi er blevet bedre til at sige undskyld og tilgive hinanden.

 

Hvad siger deltagerne på mine kurser

 

Kursister på mine kurser i konflikthåndtering udtrykker ligeledes at de har haft stor glæde af at arbejde bevidst med egen banehalvdel deres konfliktmønster, adfærd og kommunikations kompetencer..

Det bedste der er sket for mig, er at have deltaget på kurset, da jeg opdagede, at mange ting kan laves om, hvis bare man har de rigtige redskaber, og ikke mindst viljen til at ændre ting, her i livet.
Anne-Grethe Jørgensen

Kursisterne erfarer, hvor vigtigt det er at ændre og udvikle sproget for bedre at begribe sig selv og andre. Mange stopper desværre med at bruge deres viden om konflikthåndtering, så snart kurset er slut. De får det ikke under huden, det kæver kontinuerlig træning.

Man kan læse mange bøger, deltage på mange kurser og kende mange redskaber til hvorledes man kan forandre sig, men det er når man bruger det man lærer, at de forandringer man ønsker transformeres.

Det er handling der skaber forvandling. Fremtiden kommer af sig selv, ikke fremskridtet, dem skal du selv skabe.

 

Få hjælp til at holde dig på egen banehalvdel og løse konflikter kig her 

Løs konflikter med hjerte og hjerne

I e-bogen får du konkret viden, om hvad du kan gøre, når du møder konflikter – 

 

                  Freebies 

Kig ind og download forskellige øvelser og  skriveøvelser der handler om kommunikation, konflikteres sprog og konfliktløsning

Er du dommer i dine børns konflikter Konflikter

Få hjælp i min e-bog til at være hjælper så dine børn lærer at løse konflikter 

6 måneders Onlinekursus i konfliktløsning kr. 498,

Hold hovedet koldt og hjertet varmt.

Brug 6 måneder af dit liv på at blive bedre til at løse konflikter med hjerte og hjerne. 

Du bliver gladere, giver dig mod til at løse konflikter  og gør dit liv så meget bedre og nemmere.

En gang om måneden modtager du en mail med konkret viden med månedens tema .

Derudover er der øvelser relateret hvert tema 

Læs mere om mit 6 måneders online forløb  

Klik på billedet hvis du lide at skrive og være i nærværende fællesskaber.

På et af mine SkriveWebinar, skriver vi om egen banehalvdel og konfliktløsning – skriver os dygtige og gladere