Gammelt kluns

Genbruger du ord ? 

Det gør jeg

Gammelt kluns af god kvalitet tager ikke skade af at blive brugt igen og igen – rigtig godt blogindlæg

Sådan skrev en af mine læsere til mit blogindlæg  At være heldig som var en klumme fra 2005 brugt i en ny udgave her på bloggen.

Jeg blev naturligvis glad for hendes kommentar, for vi kan jo alle godt lide  anerkendelse og ros. Kender du forøvrigt forskel på anerkendelse og ros og hvad de to begreber hver især fremmer i os ?omsorg

Taler du med dit barn på den fede måde ?

Anerkendelse og ros er  vigtige i alle menneskelige relationer. Men vigtigst er de, når vi som forældre opdrager  vores børn. Det kan du læse om på FaceBook siden “Tal med dit barn på den fede måde” Her foregår deling af viden og dialog. Jeg skriver hver søndag et indlæg “Tal med dit barn Fra A til Z” og du har her mulighed for at give dit B7, være aktiv og deltagende.

Man har vel lov at drømme

Der er 685 medlemmer på siden i dag. Min drøm er at få mindst 2000 læsere inden 1 år fra i dag. Tænk hvis alle der havde børn læste, debatterede og var deltagende her, så fandt også dem, som ikke taler med deres barn på den fede måde , ud af hvorfor det er vigtigt at gøre det.

Jeg gør mit til at siden skal vokse og at flere får lyst til at involvere sig og tale med deres børn på den fede måde. Og det giver mening for mig.

DagensSuccesDem der performer, er dem der har succes

Sjovt nok er det ofte de samme mennesker, som er aktive, deltager, involverer sig og kommenterer på siderne på facebook og  ja også generelt i livet. Det er måske værd at tænke på, hvis man gerne vil have succes.

En af de ting der kendetegner mennesker der har succes, der holder i længden, er nemlig  i følge Mark Thompson executive powertools at de performer, altså agerer, de gør noget, de deltager, de tør vise hvem de og de siger deres mening.
De er ikke bange for at udtale sig, løbe en risiko, begå fejl, få hjælp fra andre og  stille spørgsmål.

Tør du og gør du ?

Jeg bliver bedre og bedre til at turde, stå op for mig selv, på facebook, her på bloggen og face to face.
Jeg bevæger mig ud af min comfortzone og bevæger mig til til tider på gyngende grund.
Det giver resultat. Om det giver succes over tid ved jeg ikke endnu 😉

Hvor mange gange stod du op for dig selv, inden for den sidste uge og  gav udtryk for din mening og holdninger?
Hvis ikke du gjorde det, så er det på tide at begynde nu.

Begynd med at skrive en kommentar til et indlæg her på bloggen eller på en af mine facebook sider, og mærk hvordan det føles.