En god historie

Hvor vigtige er dine kollegaer for dig ?

Det skal være sjovt at gå på arbejde og drive virksomhed. For mig er det lige så vigtig, som at tjene penge .
Arbejds- og livsglæde handler udover, hvad du opnår på arbejdet og i livet, om processerne og dine relationer

Kollegaer er vigtige. Positive, kreative, glade, hjælpsomme, smilende, venlige kollegaer er betydningsfulde og skaber gode energier.
Sådanne kollegaer har jeg på La Oficina mit kontorfællesskab – møde- og arbejdssted – lige i hjertet af København, til en pris man kan betale.

Videoen er et godt eksempel på det sjov, fællesskab, kreative og den dygtige markedsføring, der foregår på La Oficina . Videoen der er produceret af Elisabeth  W-imagine naturligvis også kollega på La Oficina,


Mindfull living

Mindfull living, networking, fællesskab, humor og markedsføring hænger sammen.
At leve mindfuldt handler  om den  måde, vi er sammen med os selv og andre på. Når vi kommunikere med hinanden fra hjertet, skaber vi ro og balance i os selv og i vores omgivelser.

Min vision er at skabe forandring, forankring, glæde og huske at gøre det meste af det jeg gør at lyst. Det sidste med lyst, er mit 5. fokuspunkt i blogindlægget Er du god til at holde fokus ?

Hvis du vil klædes på til at leve mindfuldt, uanset hvor i verden du bor , er eller gerne vil blive en international dansker og verdensborger – så tilmeld dig min nyhedsmail og få værktøjer, inspiration og gode råd ca hvor 6 uge.

Hvis du i din hverdag møder flere forskellige kulturer  – på arbejdspladsen eller i dit nærområde – er udstationeret eller blot rejser rundt i verden er min nyhedsmail lige noget for dig-  tilmeld dig min nyhedsmail i venstre margen her på siden.

Kommunikere du med andre fra dit hjerte ?