Det handler om kulturen på arbejdspladsen

Det skal være sjovt at gå på arbejde

Jeg har sagt det før og siger det igen og igen. Det skal være sjovt at gå på arbejde. Tænk, hvor mange timer vi tilbringer der.
Du kan gøre rigtig meget selv for at skabe arbejdsglæde. Arbejdsglæde er nemlig en følelse og et valg.
Det handler udover vores resultater, om “attitude”, om den måde vi er sammen på.


Hvad gør dit firma ?

Men dit firma kan også gøre rigtig meget, hvis de skaber den rette kultur.

Alexander  Projekt arbejdsglæde som jeg sidder på kontorfællesskab med på La Oficina havde  inviteret 50 læsere af  deres nyhedsmail til at høre om Zappos arbejdsglæde kultur.
Super inspirerende tak til Projekt arbejdsglæde. Kig ind på Zappos blog

Se lige her hvad der sker, når man flytter fokus fra “outcome” til også at handle om proces og workflow !

Arbejdsglædedræbere

På enhver arbejdsplads findes der arbejdsglæde dræbere , måske ikke lige på Zappos, da de har defineret deres værdier og omsat dem til konkret handlinger, værdierne gennemsyrer hele kulturen. Hør mere om deres core values

Jeg har netop hos Hair-contruction hvor der forøvrigt er stor arbejdsglæde og interesse for medarbejderne, hvilket mærkes som kunde, arbejdet med hvordan hver enkelt medarbejder kan dræbe sine arbejdsglæde dræbere. Efter dette spillede vi arbejdsglædepoker.

Synes du det er sjovt at gå på arbejde ? Har jeres firma brug for at spille et slag arbejdsglæde poker og slå arbejdsglæde dræberne ihjel ? kig på min mini-workshop – Det skal være sjovt at gå på arbejde

Hvad er din temasang ?

Zappos fortalte, at når de får nye ansøgere, blandt andet stiller spørgsmålet: “Hvis du gik ind i et rum og de spillede din temasang – hvilken ville det så være?”

I dag er min “Carbaret”

Hvad er din?