Weber holder kursen!

IMG_0187_2

Nej – det er ikke mig de taler om i artiklen, men der er en vis lighed 😉

Jeg holder kursen og er stabil, selvom mange virksomheder ikke endnu ser formålet med at bruge ressourcer på rådgivning til deres udsendte og hjemvendte medarbejdere og familier.

Nogle firmaer er heldigvis langt fremme i skoene. NNE’pharmaplan har indset, at det er god investering og tilbyder cross-culture coaching/rådgivning/ kulturforståelse til hele den udsendte familie. De har fokus på den sociale kapital – det er fremtidsorienteret.

Er du på vej ud i verden, så forbered dig – det virker


Er du på vej ud i verden eller hjem efter en udstationering, så forhør dig om dit firma, vil betale for et par rådgivningssamtaler. Du modtager, hvis du tager minimum 2 samtaler, samtidig min bog “Når Penelope rejser med – Udstationering for hele familien “ til en værdi af 250 kr.

Der er faktisk nogen udsendte medarbejder og deres ægtefæller, der vælger selv at betale- for som de siger, det er godt at får gode råd, dele sine bekymringer og overvejelser med en, der ved hvor skoen trykker, har stor erfaring og viden under huden. Sammen udarbejder vi, familien drager ud en handleplan for perioden. Læs hvad udstationerede, hjemvendte eller andre, der har brugt mine kompetencer, har fået ud af deres coaching.


Vil du blot lære mig bedre at kende ?

Hvis du blot vil lære mig bedre at kende, så tilmeld dig mit nyhedsbrev her på siden. Du kan se hvad min seneste nyhedsmail handlede om, Kig på videoen. August nummeret kommer til at handle om forandringer og vores evner til at håndterer dem.

Lige nu sidder jeg i Indonesien og skriver på min nye bog “On top of the world ” – den er til dig, der har brug for en mobil identitet og ønsker at udnytte mulighederne for personlig udvikling bedst muligt, når du er bosat i udlandet. Hvis du har lyst kan du følge min skriveferieblog

Ta’ en vidunderlig sommerferie- uanset hvor du befinder dig. Du kan du lige så godt nyde den, for hvad får du ud af det modsatte ?