Bogskrivning på Bali

Har nu skrevet på min bog i 14 arbejdsdage. Den har pt. arbejdstitlen Verdenskvinde- inspiration til selvindsigt og livsglæde, når du bor i udlandet. Men bogen kan også læses af dem, der har boet ude i verden, dem der er på vej ud eller dem der er vendt tilbage til deres hjemland og som interesserer  sig for personlig udvikling.


Hvordan går det så med kapitlerne ?

Følgende kapitler er stort set færdige 1. Man skal have indsigt før man får udsigt 2.Sprogets muligheder, kraft og magt 3. Flyt dig når du skal 4. Vær hvor du er

Jeg roder i dag rundt i kapitlerne”Konfliktløsning under fremmed himmelstrøg,” “Kulturelle kompetencer””Hvad lykkelige mennesker ved, kan og gør “” Rystet og ramt” “Fra andedam til globalt udsyn.

Der er 3 1/2 skrive dag tilbage, det er det der påvirker 😉 holder lige en pause og tager så fat på “Vær hvor du er igen 😉 Har planlagt at bruge mindst 30 skrivedage mere, når jeg er tilbage i Danmark, for bogen skal være færdig i 2010

Hvis du er interesseret i at læse mere fra min pen eller se og høre mere om bogen, dens indhold og kulturel sensitivitet, så tilmeld dig til at følge min blog. Du kan også få tilsendt min nyhedsmail, hvis du tilmelder dig i margen til højre her på siden. Nyhedsmailen kommer hver 6 uge. Næste nyhedsmail har temaet forandringer og kommer i midt august, når jeg er tilbage i Danmark igen. Du får værktøjer, inspiration og gode råd til at skabe forandringer.