Har du fået nye øjne på ferien ?

Sommerferie er god læring

Sommerferien er slut. Hverdagen og arbejdet banker  på. Det kan næsten opleves som et kultur shock 😉 Men inden du atter sidder der på pinden indrullet i møder, e-mail  og projekter, så brug lige 10 min på at reflekterer over din ferie. Hvilke erfaringer og læring tog du med dig. Hvad var rigtig godt i ferien ? Hvad lærte du af nyt om dig selv? Hvad lærte du, af det du så ? Var der noget du synes der ramte dig, da du kom tilbage til Danmark efter dit besøg i udlandet. Noget du og vi som danskere skulle gøre anderledes.

Brug det du lærte

efter sommerferie refleksioner

I stedet for at sukke over at du nu skal på arbejdet igen, sørge over at ferien er slut og tælle dage til din næste ferie, så brug dine friske øjne og refleksioner til noget fornuftigt. Brug dem at skabe forandringer i dit liv. Planlæg med dine erfaringer fra ferien i baglommen, hvordan du gør din arbejdsdag og dit liv generelt endnu bedre nu.


Hvad fik du ud af din ferie, som du vil bruge i fremtiden ?