Mit møde med Danmark efter 17 år i udlandet

Det må være svært ?

Det var forrygende, at vende hjem til Danmark, på trods af at rigtig mange jeg mødte i Danmark mente, at det da måtte være meget svært at komme fra udlandets luksusliv med tjenestefolk og 400 m2 villa til en toværelses på Nørrebro, andedammen og janteloven.

Det var og er fortsat ikke svært. Det er sjovt og jeg elsker at være her og nyder det jeg gør. Og hvis det ikke er sjovt længere så finder jeg på noget andet. For mig at se handler det ikke om hvad du møder, men om måden, du håndterer det du møder.

Ikke engang det danske vejr kan slå mig ud – selv om mange ustandselig forsøger at overbevise mig om at vejret også vil ramme mig, når jeg har været her længe nok.
Det er som om det ikke er i orden at være lykkelig, elske Danmark, de fire årstider og gribe de mange muligheder, vi har her i vores lille smørhul.


Fra medfølgende hustru til iværksætter

Jeg sprang ud som selvstændig og iværksætter for 2 år siden 59 år ung.  Og jeg elsker det. Efter 17 år som medfølgende ægtefælle i udlandet, bosat 5 forskellige steder i verden, vendte jeg næsen hjem til Danmark og etablerede mit firma Mette Weber & Partneres  i December 2008

Det var vildt spændende at komme i gang, jeg tog opgaven på mig og tog fat som iværksætter. Det første år havde jeg en omsætning på det dobbelte af hvad jeg havde håbet. 2010 ser ud til at blive katastrofalt dårligt, hvad angår omsætning, men jeg har ikke givet op og er gået over til efterlønnen, som jeg har bevis til. For jeg elsker at arbejde og skabe forandringer og forankring.

Har du en iværksætter i maven så læs hvad en dygtig iværksætter skal kunne

Ønsker du forandringer i dit liv, men får ikke gjort noget ved det, så tilmeld dig et af min nyhedsmail her får du gode råd til hvordan du skaber forandringer uanset hvor du bor i verden