Hjem er hvor hjertet og laptoppen er

Jeg har fået lov til at lægge Martin Thorborgs video på min blog . I videoen fortæller han om om det at bosætte sig i et nyt land

Se at komme ud af røret

Det er blevet meget lettere at flytte ud i verden – så se at komme ud af røret siger Martin.

Jeg er bare så enig med ham i at det er en kæmpe forskel på at flytte ud i 2010, end det var da jeg flyttede til Borneo i 1991. Internettet har gjort en kæmpe forskel. Så er du klar ?  så se at komme afsted. Når det er sagt, så skal det ikke foregå med hovedet under armen. Det er vigtigt at forberede sig, afklare behov og ønsker og lægge en handlingsplan, før man rejser. Der er stor forskel på, hvor man rejser hen og om man er single eller en familie. Nogle steder er det nemmere at bo end andre og få lov til at arbejde. Det er vigtigt at holde sit CV varmt, mens man er bosat i udlandet, særlig hvis man ved man skal tilbage og arbejde i hjemlandet igen. Det er ikke nødvendigvis i alles øjne en kompetence at have fået kulturelle kompetencer med hjem til andedammen

10 gode råd til dig der går med en drøm om at rejse ud i verden eller er på vej derud.