Send jeres ønskeseddel, please

Der er ikke længe til jul.

Hvad ønsker I jer?
Har du også hørt eller sagt denne sætning op til jul?

Ganske rigtig set – ønskesedlen er tom.

Min mands og mit hoved knager om kap, for at finde på noget vi kan skrive på sedlen – ønske os til jul. Finde noget vi i det mindste mangler bare en lille smule. En saltkværn mangler vi da, en ny mobiltelefon måske – det er jo altid rart at have sidste nye model og joeee hvis vi tænker godt efter, kunne vi da ønske os en ekstra fladskærm til køkkenet, det vil da være behageligt.

Det kræver store udfordringer 😉

Det er sandelig ikke nemt 😉 Vi MÅ finde på nogle ønsker, sedlen skal skrives – det forventes der af os. Vi går i butikker som “Inspiration” og  Magasin hvor det bugner med juletilbud. Her bliver vi endnu mere forvirrede, forargede over hvad der findes af unødvendige ting, og flove over os selv og den verden vi lever i. Vi har bare så meget, mens andre ude i verden i den grad har så lidt, og her går vi febrilsk rundt for at finde et eller andet vi kan ønske os.


Hvad ønsker vi os egentligt

i virkeligheden ønsker vi os bare at kunne bevare vores gode helbred, at være sammen med dem vi holder af og gøre noget sjovt og indholdsrigt sammen med dem. Det vigtigste her i livet. Desværre findes der ingen gavekort til et godt helbred, nærvær og omsorg. De ønsker må vi selv opfylde, og det gør vi naturligvis, så godt vi kan i dagligdagen og ikke kun til jul.

Nå, efter lidt dialog frem og tilbage over eftermiddagskaffen, fik vi da skrevet en rejsebog til USA på (her holder vi ferie i April ) og en bog af Marshall Rosenberg, (som jeg bruger i mit arbejde) på ønskelisten, så mon ikke det går også i år?

Har du nemt ved at finde ønsker til jul?