Vil du vinde DIN Oscar?

Stort tillykke til vores dygtige filminstruktør Susanne Bier, som forleden nat vandt en  Oscar for sin film Hævnen.

Adspurgt på TV om hvorfor hun vandt den, udtalte hun cirka sådan: (red. Mette Weber)

Jeg tror den taler til alle – fordi hævn og tilgivelse er universelle følelser, vi alle oplever. Det er temaer der kan drøftes uanset hvor i verden man bor.

Det tror jeg hun har ret i og så har den samtidig et globalt anliggende. Hun har fat i det mellemmenneskelige og meget enkelt, det der foregår i og mellem os mennesker. De basale behov og følelser som vi alle har, men som vi skal huske, kommer til udtryk forskelligt afhængig af, hvor vi er vokset op og bor vi verden.

Vil du vinde en Oscar – ikke for bedste udenlandske film, men en Oscar for bedste optræden i dagligdagen overfor dem du møder uanset hudfarve , sprog og religion? så vær, åben nysgerrig og interesseret. Mød alle på din vej med hjertet, åbent sind, rummelighed  og et smil  –

Den Oscar  giver ikke berømmelse på de bonede gulve, men stor glæde hver eneste dag i dig og til andre.