Vi dansker ved bedst

Det var ikke sådan Søren Pind formulerede sig, men det kunne han sådan set lige så godt have gjort, for det er det han indirekte siger.
Vi er de kloge danskere med de rigtige holdninger. Den rigtig måde er vores danske måde, hvad den så end egentelig er.

Udlændinge skal assimileres og blive danske, hvis de vil være i Danmark

det var hvad Søren Pind ordret udtalte på sin første dag som integrationsminister. Og senere samme dag kom far Løkke så og glattede lidt ud, for det stod jo meget skarpt og der opstod en del postyr rundt omkring.

Det er  pinligt at være tilskuer til og flovt at vi viser sådan et menneskesyn ud til verden.


Integrationen kommer ikke til at lykkes så længe regeringen synes sådan.

Integrationen lykkes når et samfund er villig til at modtage impulser fra de nye kulturer. Når der er dialog om hvad der er vigtigt at bevare og hvorfor. Dialog og udvikling hører som jeg ser det sammen. Det danske samfund (regeringen/Søren Pind ) vil åbenbart ikke længere modtage nye impulser – nej bliv som os vi er de bedste og rigtige.Jeg får assosiationer Hitler tiden.

Integrationen lykkes når etniske minoriteter overtager og accepterer dele af majoritets samfundets normer og holdninger samtidigt med at de  bibeholder dele af deres egen og majoritets normer og holdninger.

download dokument om assimilation som jeg har brugt i undervisnings øjemed.

Hvad er danskhed og den danske måde set med en brites øjne

Se video klik på billedet eller her på hvad danskhed er

Hvad synes du om at udlændinge skal assimileres og blive danske?