Nutid forenet med fortid i Ocracoke

I receptionen på det lille hotel Captains Landing i byen, hvis navn består af en blanding af navnet på en grøntsag og en sodavand, Ocracoke i staten North Carolina, lå der på disken en lille bog med titlen:

The road to succes is always under construction.

 

Hotellet er ejet af George en ældre herre, tidligere kaptajn in the Royal Airforce. Sammen med sin Betty, hvis familie er fra egnen, har han besluttet at bygge deres landings plads på dette usædvanlige sted ikke langt fra hvor brødrene Wright, som de første i verden fik et fly i luften.


Jeg er part af historiens vingesus – forener nutiden med fortiden her i Ocracoke.

Jeg møder mennesker, der fortæller en flig af deres historie, deler lidt af deres liv med mig og i det møde lærer jeg noget nyt om dem og mig.

For mig er det succesfuldt at skabe nye veje køre på dem med åbne øjne – skabe fortorvet, mens jeg går på det.

Bygger du nye veje eller lever du for meget i hverdagslivet vaneblindhed?