Mangfoldighedsledelse skaber værdi

Endelig dokumentation!

Endelig fik jeg dokumentation for det jeg hele tiden har vidst, nemlig at:

  1. mangfoldighed skaber vækst, innovation, merværdi og bedre bundlinje.
  2. virksomheder har brug for ledere og medarbejder, der er interkulturelt kompetente, som kan fungere i multikulturelle sammenhæng, hvis virksomhederne skal skabe innovation og vækst i fremtiden på det globale marked.


Hvor stammer begrebet mangfoldighed fra

Begrebet mangfoldighed stammer fra USA og Canada, hvor man gennem de sidste 10 – 15 år har arbejdet med ‘Diversity Management’.  I dag anses mangfoldighed for at være et afgørende konkurrenceparameter for virksomheder. Hvert år udpeger tidsskriftet Fortune de 50 virksomheder, der er bedst til mangfoldighedsledelse i verden, og der er tydelige overlap med listen over de økonomisk mest succesrige virksomheder.

ISS undersøgelse af om mangfoldighed skaber værdi

Det var med stor glæde at jeg på IntegrationsprisForum i Odense blev præsenteret for ISS’s undersøgelse af om mangfoldighed skaber værdi. ISS peger i undersøgelsen på hvilke kompetencer den gode mangfoldigheds leder og det mangfoldige teams er i besiddelse af.

Hør hvad Esben Fuglsang – Hansen siger indledningsvis om undersøgelsen

[youtube]JYx6VFURsHo[/youtube]

 

I følge ISS er følgende kompetencer tilstede hos :

 

I følge ISS er :

 

Mere information

Har I brug for tal fra ISS undersøgelse så kig her

Har I brug for inspiration til hvordan i griber det med mangfoldighed an? så download denne pjece om mangfoldighedsledelse eller kontakt Mette Weber & Partners vi holder gåhjemmøder og workshops i mangfoldighedsledelse

Læs mere på ISS site