Kvalitetstid- har du brugt din kvote?

Tid er et interessant begreb, som jeg aldrig bliver færdig med at arbejde med og filosofere over. Ens tidsbegreb bliver udfordret jævnligt, når folk ikke kommer til tiden eller når man man som jeg bevæger mig i flere kulturer – og det er rigtig sundt og udviklende, såfremt man lærer af det man oplever.

For nogle år siden opstod begrebet kvalitetstid. Det har længe skuret i mine ører. Jeg bryder mig ikke om begrebet kvalitetstid og slet ikke i relation til samvær med børn.

Når nye begreber opstår, er de en del af tidsånden – det er værd at tænke over

Jeg synes hver time i døgnet skal bruges bedst muligt, bevidst og ordenligt og al tid bliver dermed for mig kvalitetstid.

Jeg har besluttet, at alt hvad jeg bruger tid på lægger jeg kvalitet i, værdi i på en eller anden måde. Jeg nyder det jeg gør. Finder jeg ikke nydelse – kvalitet i det jeg gør, finder jeg en en udvej, så jeg ikke behøver bruge tid på det mere.  Eller jeg ændrer min måde at tænke og gøre det på, så jeg synes det bliver sjovt og dermed bliver kvalitet.

Såfremt du interesserer dig for begrebet tid – så læs


 

 

 

 

Lige nu er er optaget af begrebet “Tidsånden” som Emilia van Hauen skriver om  i sin seneste nyhedsmail

Hvad mener du om begrebet kvalitetstid?