Nytårsforsætter, nytårsstatus eller fokus ord?

2012 står for døren – et nyt år, hvor alt står åbent og kan ske.

Jeg tror ikke på nytårsfortsætter. Jeg bruger i stedet at skrive nytårsstatus og har fokusord.

Mine fokusord for 2012 er “mod” og “lyst” Modet til at turde gøre det jeg har lyst til, når jeg finder ud af hvad det er – med risiko for at blive rørt ramt og rystet. Men som Kirkegaard har sagt

 At vove er at miste fodfæste for en stund. Ikke at vove er at miste sig selv

Jeg vil som Peter Plys gå efter honning- symbolet for lystDet er 18. gang, jeg skriver nytårsstatus i år.

Jeg elsker det tidspunkt, hvor jeg lukker et år, og åbner et nyt.
For mig er det mulighedernes, drømmenes og alvorens tid.

Jeg kan lide at stoppe op, afslutte og begynde på noget nyt. I de perioder mærker jeg mig selv intenst. Jeg føler mig lidt sårbar, rystet ud af  dagligdagen og essentielle tanker dukker op, når jeg tænker på det uforudsigelige, der må komme.

Samtidig tager jeg også det nye år på mig og reflekterer over hvad jeg, ønsker mig mere af og kunne gøre anderledes i det næste år. Jeg planlægger hvad der skal ske i det kommende år, så jeg ikke kører gennem året som blind passager.

Min nytårs Aspiration – 2013

Ta´et godt nyt år

Mange hilsner
Verdensborger & Mette Weber