hgjack
Dette skilt så jeg vejen mellem Kruger National Park og Pretoria i Sydafrika

Hvad tænker du, når du ser dette skilt? –

Uha nu bliver jeg hi – jacket?
Alle sorte er farlige?
Bliver du bange?
Tør du stoppe her?

 

Hvad tænkte jeg, da jeg så dette skilt

 

Wow, det skilt må jeg have et billede af til et blogindlæg om frygt. Michael satte farten meget ned, og jeg fik mit billede.

Før jeg rejste til Syd Afrika fik jeg spørgsmålet – Tør du virkelig rejse rundt i Sydafrika med al den kriminalitet?

Ja – det jeg tør. Ikke at jeg ikke kan blive bange, som jeg blev, da vi på grund af GP ‘sen kom til at køre gennem et slumområde, hvor det det anbefales at du ikke færdes. Men generelt lader jeg ikke frygten styre mit liv.

Jeg har for mange år besluttet, at frygt og angst ikke skal styre mit liv. Det betyder naturligvis ikke, at jeg er dumdristig, men jeg træner bevidst, at lade mit mod styre når jeg mærker frygten snige sig ind.

 

Jeg gør hvad jeg kan for at leve mine drømme

 

Det kræver mod at forfølge sine drømme.

For at leve dine drømme er du nødt til at komme ud af sin “komfort zone” –  gøre noget aktivt.  Hvis det er at være modig – så er jeg meget modig.

Jeg har egentlig aldrig haft så mange drømme – jeg har bare fulgt mit hjerte, og gjort det, jeg havde haft lyst til.

Det er for det meste gået godt.

Det handler om at kunne og turde give slip. Slippe følelser og forestillinger, overbevisninger, bekymringer, og mønstre, som ikke skaber god energi – slippe eksempelvis frygten og gribe modet til at leve intenst.

Jeg har egentlig aldrig følt, at jeg var modig før, jeg gjorde jo bare det jeg havde lyst til. Jeg har opdaget, at jeg i andres øjne, gør noget modigt.

Men i virkeligheden bestræber jeg mig “bare” på at leve intenst og involverende – uanset hvor jeg er, og hvad jeg gør.

 

Hvad med dig?

 

Lever du dit liv som du ønsker?

Hvis ikke så bliv inspireret til hvordan du kan leve dit liv som du ønsker – læs min bog Vær hvor du er, flyt dig når du skal

 

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem