Når frygten tager over

hgjack


Hvad tænker du når du ser dette skilt?

Uha nu bliver jeg hi – jacket?
Alle sorte er farlige?
Bliver du bange?
Tør du stoppe her?

Jeg så det på min vej mellem Kruger National Park og Pretoria i Sydafrika og tænkte

Wow det må jeg have et billede af  til et blogindlæg om frygt. Michael satte  farten meget ned og jeg fik mit billede

Før jeg rejste fik jeg spørgsmålet – Tør du virkelig  rejse rundt i Sydafrika med al den kriminalitet?

Ja – jeg tør.

Jeg har for mange år besluttet at frygt og angst ikke skal styre mit liv. Det betyder naturligvis ikke at jeg er dumdristig, men jeg træner bevidst at lade  mit mod styre når jeg mærker frygten snige sig ind. .

Jeg gør hvad jeg kan for at leve mine drømme

Det kræver mod at forfølge sine drømme.

For at leve dine drømme er du nødt til at komme ud af sin “comfort zone” –  gøre noget aktivt.  Hvis det er at være modig – så er jeg modig. Jeg har egentlig aldrig haft så mange drømme – jeg har bare fulgt mit hjerte og gjort det jeg havde haft lyst til.

Det er for det meste gået godt.

Det handler om at kunne og turde give slip. Slippe følelser og forestillinger, overbevisninger og mønstre, som ikke skaber god energi – slippe eksempelvis frygten og gribe modet til at leve intenst.

Jeg har egentlig aldrig følt, at jeg var modig, jeg gjorde jo bare det jeg havde lyst til.

Jeg har opdaget, at jeg i andres øjne gør noget anderledes og modigt.

Jeg lever intenst og involverende – uanset hvor jeg er og hvad jeg gør.

Lever du eller overlever du?