Jeg hader deadlines

Jeg forsøger at undgå deadlines, når det er muligt.

Jeg behøver i al fald ikke sætte deadlines for mig selv, på noget jeg ikke har lyst til – hvilket jeg gjorde tidligere.


deadline

Installationen er lavet af Charlotte Donavan

Når jeg samarbejder med andre skal de nok sætte deadlines, og så følger jeg dem, når det er nødvendigt. Deadlines får mig til at være alt for meget i fremtid, får mig til at skynde mig. Så bliver jeg urolig og arbejder dårligt. Mister min lyst, kreativitet og mit flow

Goalfri living

Men hvordan når du så dine mål, tænker du måske. Jeg ved hvad vej jeg skal, og jeg følger den vej dagligt, med min Aspiration Jeg tror ikke jeg når mindre end de fleste andre … jeg hører ofte

Jeg bliver hel stresset af alt det du gør og når. Hvordan orker du ?

eller:

Håber at alt går vel i dine travle verdener, en gang imellem bliver jeg helt stresset på dine vegne…og overvejer hvordan du nogensinde kan finde ro og lande mentalt, imellem dine flyveture til de forskellige destinationer?

Men jeg har en fornemmelse af at det er så integreret i din hverdag at du ikke betragter det som at rejse, men at flyveturene bliver lige der, hvor du læner dig tilbage og lader sindet bevæge sig frit.. I alt fald håber jeg at du har det godt….

Jeg orker fordi jeg er til stede, der hvor jeg er, altid kan være i kontakt med mine kære, har et lokalt, nationalt og internationalt netværk, har min Ipad og Mac med mig – stor set gør det jeg har lyst til – oplever og skriver.

For  mig er det et privilegeret liv. Selvfølgelig anstrengende indimellem – men hvilket liv er ikke det?
Jeg har det som de fleste vel har det op og ned. Det er faktisk meget sjældent, jeg oplever, at jeg har travlt.

Og når jeg ikke orker…

Når jeg ikke orker en opgave – så stopper jeg op og gør noget andet. Det har jeg lært er vigtigt for mig. Jeg walker the talk, og gør hvad jeg kan for at udleve mine drømme og ønsker. Det er det min næste bog handler om. Jeg skriver på den, når det passer ind i mit liv.

Du kan læse om den på  Skab det liv du ønsker – uanset om du bor i Karup, Kina eller Kenya 

du kan også være med på facebooksiden og  skabe det liv DU ønsker  hver dag kan du tage et lille skridt ..it works

Tag en god dag

Tage en god dag 22