Hvor betydningsfuld er JEG lige?

Så sidder jeg her igen og kigger ud over rismarkerne .. det er lise for sjælden. Tiden står stille. Roen derude på marken breder sig ind i mig. Denne udsigt ER paradis for mig, når jeg skal skabe ro, reflekterer og arbejde. Jeg mærker roen i maven og hele kroppen.


100_0585


Verden gik ikke under

Tiden står så meget stille at jeg glemte at skrive blogindlæg sidste tirsdag. Ved ikke om du lige ved det, men jeg har faktisk skrevet blogindlæg hver tirsdag i mere end et år. Det har skabt god trafik og en del besøgende på mit site netop tirsdage og jeg e rjo glad for at no

At jeg glemte at det var blogindlægs-dag handlede nu mere om at jeg var drøn forkølet og netop tirsdag skulle rejste tilbage til Bali efter en meget hektisk 14 dages rundtur mellem Jakarta, Kotakinabalu, Kulala Lumpur og Singapore. Der havde jeg ikke fundet ro.

Og nej verden gik ikke under fordi jeg glemte et blogindlæg og der var ingen der sagde åhhh, hvor vi savnede dit blogindlæg. Kun kunne det ses på Google Analytic at der var færre besøgende end der plejer at være på tirsdage .

Men det gjorde også noget ved mig. Det fik mig til at tænke følgende:

  1. Hvor betydningsfuld er JEG  lige
  2. Er det værd at skrive blogindlæg hver tirsdag
  3. Forandringer og uro er godt

1. Ja – jeg ER betydningsfuld for mig selv og mine nærmeste. Og det jeg gør, for det store fællesskab er betydningsfuldt for mig. Sådan er det for for dig og mig. Vi skal derfor gøre det er er betydningsfuldt giver mening for os selv, men også for fællesskabet. Det giver livet mening  og skabe livsglæde og energi og forandre måske på lang sig noget af verden. At det så samtidig glæder andre og de kan bruge det er bare fint. Vi skal udleve vores drømme og omsætte vores værdier til handling – det skaber lykke og ro. Være betydningsfuld for at glæde og give til andre det skaber mening.

2.Ja, det ER værd at skrive blogindlæg, for jeg elsker at skrive og der ER nogen der læser dem. Men fremover vil jeg kun skrive, hvis lysten er der og ikke nødvendigvis hver tirsdag. Den tid jeg hermed frigør vil jeg bruge på andre vigtigere arbejdsområder i min virksomhed.

3. Blev atter mindet om hvor godt det er der sker uro, udefra kommende forandringer, så der skabes lidt personligt kaos. Det får mig til at tænke over om jeg ønsker at ændre – gøre noget anderledes for at skabe det liv jeg ønsker – ændre i mine rutiner for det er er jo handling der skaber forvandling.

Du ER også betydningsfuld – hvis du synes du er det.

Gør du det du synes er vigtigt for dig og fællesskabet lige nu?

 

Hvis du vil læse mere:

Når det gør ondt og fylder finder du kilden i dig

Jeg ER som jeg er

Er du normal, modig eller mærkelig