Feel to do …liste

Nøjjj …
Jeg har en lang “to do” og “could do liste” her på den første  arbejdsdag.
Jeg har samlet sammen – er sikker på du kender det ovenpå en lang ferie.

Jeg tager fat, som jeg gør hver dag ikke på mine nedskrevne lister, men på min ‘love to do ‘ som ikke er nedskrevet. Det behøver det ikke at være det kommer af sig selv fordi jeg er ved hvad jeg kan lide.  Og det kommer fordi jeg god til at fortabe mig  i processer – i flow.

Jeg er så god til det –  at det er nødvendigt, hvis jeg skal noget ude af huset – f.eks. holde møder, på konferencer eller coache, er nødt til at stille telefonens alarm.


to-do-list-nothing

Love to do og feel to to lister

Det med  “feel to do” eller “love to do” kommer fra helt af sig selv – fra det  underbevidste i den tilstand jeg kalder grænselandet mellem søvn og vågen, eller når jeg er mere vågen fra e-mail, e-aviser, inspiration på facebook og morgentv.

Og så tager jeg fat.

Nogen gange bliver det til en opdatering på facebook, nogen gange et blogindlæg eller begyndelsen på min inspirationsmail. For det meste handler det om at skrive. Men det er også på det tidspunkt min inspiration til nye tiltag i min virksomhed opstår.

Sådan begynder jeg min morgenstund –  det betyder jeg går i flow mood de morgener det er muligt. Det er det heldigvis de fleste morgener fordi jeg er selvstændig.

Flow med resultater

Jeg elsker mit flow, men er også nødt til at arbejde med mine lister for at styre, hvilke langsigtede resultater jeg ønsker at nå først

Efter at have været i flow en tid – det kan svinge  fra 10 min til 4 timer, tager jeg fat på mine “to do”, “could do” og “have to do” lister i en blanding efter lyst og vigtighed. Jo –  det er her jeg prioriterer .

Listerne ligger på mit styringsredskab TopNote.

Jeg har fundet ud af at det er den måde lever jeg bedst muligt i nuet, er nærværende i processer og når resultater uden at blive stresset og føle mig presset.
Tag en fantastisk første arbejdsdag

Det gør jeg.

Det vigtigste i dag er at købe skyr

 

 

Link til indlægget

Ved du hvornår du er i Flow

Flow skaber lykke

Tag dit flow med rundt i verden

Drømme uden handling forbliver drømme