Parforholdets læremester

Jeg vågner – det vil sige jeg er ikke rigtig vågen.

Jeg befinder mig i grænselandet mellem søvn og vågen – den tilstand, hvor jeg mærker det der kommer fra mit underbevidste. Der er så meget at opdage i denne tilstand, som jeg kalder “at holde topmøde med mig selv.”

Jeg er alene i sengen.

Min livsledsager gennem 30 år er igen taget af sted på arbejde. Ikke lige rundt om hjørnet men tilbage til Asien, hvor han arbejder de næste 6 uger.


Savnet – parforholdets læremester

Jeg mangler at kunne røre hans varme krop. Jeg længes allerede efter at mærke den igen – at kunne gribe ud og vide han er der.

Jeg ved at jeg kan leve alene –  uden ham, men har ikke lyst til det. Elsker når vi finder melodien. Jeg har lyst til det vi har sammen, vores oplevelser, historier og det vi lærer af hinanden og udvikler, når vi er sammen. Han er et vigtigt vidne til mit liv.

Tænker over hvor meget man kan lære om sig selv i parforholdet, hvis man vælger at ville og ikke smutter, når de første  sammenstød og konflikter opstår.

Jeg tænker på hvor godt det er, at vi begge nu får hjælp hver især til at finde vores kerne og tabte jeg, for ellers var vi måske ikke blevet sammen eller var blevet sammen fordi ingen af os kunne finde ud af at gå.

 

Kærlighed til dig selv er afgørende for fred

Skærmbillede 2013-07-09 kl. 08.34.39

 

Når dit hjerte ser sådan ud bliver du ved med at være

  •   utilfreds
  •   skælder ud
  •   brokker dig

 

 

 

Vi skal turde være sårbare

Vi kan lære så meget om os selv i parforholds relationen.

Hvis I hver især udvikler et varmt hjerte, forvandler I hinanden.

Kærlighed og venlighed er afgørende for indre og ydre fred.

Kærlighed til os selv og andre.

En vej til at elske dig selv – kan gå gennem parforholdet.Kærlighed og venlighed baner vej for fællesskab, og de er derfor afgørende i alle relationer.

tiltrækningen mellem de to køn er så magnetisk, opslugtheden er så total, at man ønsker at fortabe sig helt i den. Hvis du har en at elske, og som elsker dig, gør du derfor alt hvad du kan for at bevare det menneske i dit liv
                                                                           Sagarpriya DeLong

Vi tiltrækkes af mennesker der indeholder vores skyggeside eller vores spejlbilleder. Når du beslutter at binde dig på et dybere plan og gifter dig er det fordi du hos din elskede ubevidst ser din modsat side i vedkommende.

Så der er rigtig meget at lære, når de første konflikter opstår. At komme videre derfra på en god måde kræver indsigt, vilje og mod og ikke mindst at du gør noget for kærligheden .. hvis du ønsker den skal bestå

 

Er du klar til kærligheden?

Er du klar til at åbne dit hjerte, at give dit parforhold liv og en chance mere

Gør noget – et skridt på vejen kan være at:

  1. læse bøger om personlig udvikling – det var det for mig
  2. lære om hvordan man løser konflikter – det var det for mig
  3. bruge coaching – det var det for mig
  4. gå i terapi – det er det bedste der er sket for mig i mange år
  5. at skrive bogen Vær hvor du er, flyt dig når du skal udgives i 2017

Hvad får dig til at vente ?
Gør noget i dag
Gør noget NU

 

Vis dine børn kærligheden

Tal kærlighed med dine børn

29_kærlighed

 

5kærlighedssprog

 

 

 

 

Billedet af drengen fra Mine Bedste Snakkekort            Læs om e-hæftet: Føler dit barn sig elsket?
læs om og bestil dem                                                            Tal et kærlighedssprog dit barn forstår

Link til indlægget

Lær at løse konflikter med hjerte og hjerne og få det bedre med dig selv og andre
Empati – hjertets vej til lykke – til at forstå dig selv og få det godt med din partner 
Skab det liv du ønsker bestil en livline hos Mette
Bestil et klippekort og få svar på dine spørgsmål
Konfliktløsning med stil..stå op for dig selv

 

 

http://cityprinsesserne.dk/?p=4893

God fornøjelse med dit parforhold