En af de der dage .. du ved

Jeg har to matrikler…nej på en måde faktisk tre

1.Sommerslottet i Udsholdt
2.Nørrebronx ungpigehybel og så
3. Umalas Villa, Bali

Uanset hvor jeg er, er jeg sådan ca. 355 af åretes  365 dage utrolig tilfreds og dybt taknemmelig for det skønne liv jeg har, og glad for at kunne bruge de mange muligheder livet har.

Men indimellem sker det at jeg vågner op og mærker tristhed og tomhed.

Kender du det?


En af de dage

I dag var det sådan.
På topmødet med mig selv i grænselandet mellem søvn og vågen ved jeg at det er en af de dage. Hvad handler det om.

Det handler om at jeg er træt af, at min krop ikke kan klare det samme i haven, som jeg kunne for 10 år siden – det mærkede jeg i den grad går.

Det påvirkede mit humør. Det gør det on and off, indtil jeg finder løsningen på, hvad jeg kan ændre.

Du ved det der – som jeg skriver om i min næste bog “Vær hvor du er og flyt dig når du skal” som er essentielt, hvis du vil være et lykkeligt menneske. For min krop bliver ældre uanset om jeg vil det eller ej.

Sådan en morgen er det i dag .. og har stadig ikke fundet ud af hvad der skal ændres .. så det grubler jeg lidt over, men jeg mærker smerten over at min krop bliver ældre og livet kortere.

dårligedage

Fokus kan ændres

Nå – godt så – solen skinner smukt fra en skyfri himmel … så jeg kan lige så godt gribe dagen, gammel krop eller ej. Jeg tager fat på at tjekke Facebook og e-mail. Og så bliver humøret straks lidt bedre.

I indbakken ligger 2 tilmeldinger til ForældreUddannelse med Små Skridt, to tilmeldinger til mail-lister og et køb af e-hæftet Blive anerkendende overfor dig selv og andre. Og en Indkaldelse til åbning af Misbrugsportalens nye lokaler. Jeg er frivillig rådgiver på Misbrugsportalen sammen med en masse skønne mennesker.

Herligt at så mange har lyst til at bruge mine kompetencer, det jeg skriver på min blog og på mine facbook sider Tal med dit barn på den fede måde  og Vær hvor du er og flyt dig når du skal  – det giver så meget mening.

Så må det med haven løses med forskellige tiltag .. det kommer til mig lige pludselig… det ved jeg.

Nu vil jeg nu stå op af elevations sengen og tage mig en cafe latte.
Herefter stege fiskefrikadeller og lave carry-sild til påskefrokosten i morgen.
Måske en times lugning  i haven

Det vigtige er fællesskab og relationer

God påske

godpåskewww.metteweber.dk