Hurra for dine kriser

Ofte skal der en krise til for at vi personligt udvikler os og skaber indre og ydre forandringer i vores liv.

Her får du et par eksempler, som jeg læste i DSB magasinet “Ud og Se”. Artiklen handler om hvordan man pludselig ændre syn og begynder at leve livet intenst og nærværende i nuet.

Patrick er 20 år og diagnosticeret med knoglekræft. Han kan ikke længere gå.

Han siger:

Jeg er begyndt at værdsætte de små ting mere. Jeg har altid været kræsen, men nu spiser jeg det meste. Nu hvor jeg ikke længere kan bevæge mine ben, ærgre jeg mig over at jeg ikke gik eller løb mere, da jeg kunne.

 

Laila silke, født i 1973, har fået konstateret sklerose Hun har arbejdet som flyplanlægger i Københavns lufthavn.

Hun fortæller:

Jeg kan godt fortryde, at jeg arbejdede så meget som jeg gjorde. I dag kaster vi med pandekager hjemme hos os. Jeg har fundet ud af at det er vigtigere at mine børn har det sjovt, end at de krummer i sengen

 

Marianne, har  fået fjernet en hjernesvulst. Hun er født i 1954 og uddannet socialrådgiver:

I 30’erne var jeg igennem en krise. Min mand har altid sagt at jeg kunne mere end jeg troede, men det var først efter den krise, at jeg troede på det, og begyndte at studere til socialrådgiver. Jeg følte mig pludselig sej og i stand til at kæmpe

 

Men faktisk behøver vi ikke at skulle blive alvorlig syge, eller få en krise for at opdage at livet skal leves nu og her. Vi kan selv skabe værdifulde forandringer i vores liv og beslutte at leve i overensstemmelse med vores værdier, drømme og ønsker.


Du skal have rødder og fødder

Når vi er bevidst om vores værdier og behov, lytter til os selv undervejs i dagligdagen, og tager aktion på det vi mærker, bliver det nemmere at skabe det liv vi ønsker.

Med selvindsigt skaber vi ro og rødder. Når vi bruger vores fødder bevæger vi os og skaber forandringer og måske personlig udvikling

udviklingskriser
udviklingskriser

 


Det kræver opmærksomhed, nærvær, fokus og mod til at vove sig ud af sin komfortzone og opdage hvad der er vigtigt i vores liv

Hvis vi er opmærksomme på at gøre det der er vigtigt hver dag, leve livet bevidst og opmærksomt, er der større chance, for at vi oplever, at vi har levet et godt liv og ikke fortryder den dag vi står ved Sankt Peters port

 

 

Vi har brug for at kende vores værdier, brug for indsigt og  personlig udvikling for at opnår det vi ønsker i vores liv. Personlig udvikling handler om at skabe indre forandringer så vi har det godt og gør det godt. Det er succes.

At udvikle sig personligt kræver viden, viljestyrke og indre og ydre motivation.

Det er muligt at leve det liv du ønsker. Alt dette skriver jeg om i min bog med titlen Vær hvor du er og flyt dig når du skal. Den er planlagt udgivelse efteråret 2015

Hvis du vil vide mere om bogen så følg med på facebooksiden Vær hvor du er og flyt dig når du skal

Hvis du er klar til at skabe forandringer i dit og leve et godt liv, men synes det er svært, så søg hjælp.
Der skal ofte et kærligt skub til:

Kære Mette
vil sige mange mange tak for dit nænsomme og kærlige spark bagi til mig angående hvordan jeg skulle guide min søn og træde i karakter. Beslutningen er nu taget i fællesskab om at han starter på Herlufsholm i 9.klasse efter sommerferien

Jeg skubber også gerne kærligt til dig, hvis du har lyst til det

Du kan begynde med at følge med på mine inspirationsmail Skab det liv du ønsker som kommer en gang om måneden  i din indboks.

Tag første skridt i dag til den forandring du har brug for – du ved godt hvis der er brug for det

Erstat tænkning med handling – god fornøjelse

Særligt til Forældre

Er du forældre, kan en vej til den rette forandring være at tilmelde dig ForældreLounge på mit site Tal medbørn
Her får du kærlige skub hver måned til at klare de  problemer og udfordringer du har i familielivet