Du skal:

 

I år vil jeg den første i måneden kigge på månedens omsætning på min webshop, for at  se om jeg har øget  omsætningen fra samme måned året før – jeg ønsker at øge min omsætning med minimum 25 %
Hvis ikke det er sket, vil jeg markedsføre mine produkter endnu mere måneden efter ved f.eks at sende en kampagne ud til mine inspirationsmail lister, booste eller annoncere et af mine produkter på facebook.

 

Jeg vil have det sjovt, vækste generelt og øge min omsætning i 2017 ved at :

 

 1. udgive min bog med titlen ‘Vær hvor du er, flyt dig når du skal’ og lave en serie af automation mails om bogen til min mailliste – med henblik på markedsføring og salg og samtidig opdatere med indlæg på min facebooks side om bogen V( er i gang, og Karin Bonnesen er i gang med at lave forside og illustrationer 2017, MAJ afsat tid opsætning i indesign som jeg nu V abbonere på

 2. skrive minimum 12 blogindlæg om året f.eks ca. 1 blogindlæg om måneden med call to action knap til produkter, tilmelding til inspirationsmail, downloads eller link V ( skrevet 2 blogindlæg januar og 1 i februar og en artikel til V  Børnehaveklasseleder Foreningens blad Skolestart
 3. opdatere facebook og linkedin med tidligere blogindlæg, der er relevante for min produkter 3 om måneden
 4. V producere og markedsføre minimum  2 nye sæt dialogkort ( V 1 sæt færdiggjort i januar Teen2teen nysgerrighedskort og V 1 sæt Indskoling – stærkt samarbejde mellem forældre og skole i marts ) mit MÅL nået
 5. forbedre https://talmedboern.dk/produkt/teen2teen-nysgerrigheds-kort/
 6. forbedre og markedsføre mine 3 online kurser
 7. V forbedre og opdatere min mailchimp lister / animations mails ( færdigt 1 februar, gøres månedligt )
 8. beskrive foredrag for forældre med titlen ‘tal med dit barn på den fede måde’ på min hjemmeside og afholde minimum et  i 2017
 9. kontakte kunder der allerede har købt produkter hos mig, for at orientere dem om mine nye produkter
 10. kontakte kommuner der allerede har købt produkter hos mig for at høre om de er galde for dem og fortælle om mine andre produkter – evt. lave særaftaler med henblik på at de kan give mine dialogkort til forældre, der har vanskeligheder med at tale med deres børn og til skilsmissefamilier.
 11. drøfte mit site ‘tal med børn’ med min webmand og høre hans forslag til forbedringer ( færdigt februar ) continuerligt 
 12. V uddanne mig til gruppeleder for børnegrupper i Center for Familieudvikling i marts og derefter holde 2 arrangementer inden udgangen af 2017 ( marts deltager og er i gang med Betina Vestergaard Skilsmissekonsulenten at udvikle Børnesamtale grupper)

 

Min virksomheds 6 hovedområder

Jeg vil jævnligt lave oversigt over ugens udførte arbejdsopgaver relation til min Virksomheds 6 hovedområder

 1. Produkter
 2. Bøger & Skrive
 3. Rådgivning, Workshops & Foredrag
 4. Samarbejdspartnere
 5. Netværk, Konferencer & Udvikling
 6. Salg, Marketing & Administration

Læs hele blogindlægget om hvorfor du i dit liv skal Integrere i stedet for at skabe balance

 

Ikke planlagt – men gjorde

Deltog i podcast kursus for begyndere : Min podcast’s titel: Den gode samtale


I maj arbejde  på at udvikle  podcast i Hindenburg og optage lydfiler til mine onlinekurser 

 

Hvordan står det til med dine mål, din iværksætter drøm og plan for din virksomhed?
Får du gjort noget ved det eller hænger du fast?

Har du brug for en af spare med en anden iværksætter, der kan motivere dig og stiller de rigtige spørgsmål, vil jeg gerne være din mentor og sparre med dig om din processer, din virksomhed  og årsplan for 2017

Attraktivt tilbud

 

Med venlig hilsen
Mette

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem