Små skridt fører til succes

En lille minimal succes hver dag, er bedre end modløshed og følelsen af fiasko over tid.

Når de forandringer vi møder er for store for os, bliver vi bange og vores midt-hjerne lukker af. Når vi møder forandringer der naturligvis kommer uanset om vi vil dem eller ej, skal vi derfor snyde midt- hjernen.

Vi skal skabe meget små forandringer. Tage små skridt -der virker

Forandringer der lammer eller skaber kaos

Når de forandringer vi møder eller vil skabe er for drastiske bliver vi lammet. Vi får måske succes på kort tid men det holder ikke i længden. Vi falder tilbage i vores gamle mønstre og vaner. I stedet for at knække halsen og skabe for store forandringer på en gang, må man starte med små skridt. Små skridt fører til succes og udvikling.

Når man forandre sig lidt hver dag, gør noget hen i mod det resultat, man gerne vil opnå, når man derhen, hvor man gerne vil være til sidst. Undervejs oplever man de daglige succeser.

Trin for trin

Små skridt dagligt kan føre til kæmpe skridt over tid. Små skridt er til at overse, og de virker ikke truende og du er i stand til at tage det lille trin og opleve succes, hvilket vore hjerne elsker.

Trin for trin, med små skridt, så vi lykkes med vores forehavende og så bliver vi ikke bliver bange. Når vi gør det med små skridt lukker midt – hjernen ikke til hjernebarken, vores rationelle hjerne. Vi kan således skabe de forandringer, vi synes skal ske og vi kan håndterer de forandringer, der kommer. Med små skridt ændre vi dag for dag og oplever succes. De skridt du vælger, skal være så små at det ikke kan gå galt.

Et Eksempel

Hvis vi skal lære et nyt sprog kan vi beslutte at lære 2 ord hver dag. Inden du ser dig om kan du sige en sætning og før du ser dig om, kan klare dig på det nye sprog.

De små skridt kan føles som små ubetydelig skridt, men det er første skridt mod det næste skridt. Små bitte forandringer hjælper vores hjerne til at komme uden om den angst som blokerer for succes, kreativitet og handling.

Når vi oplever succes skaber vi nye neurale forbindelser i hjernen og vi bliver glade.

Tag små skridt

Når du har taget et lille skridt er du på vej til en lille forandring som kan slutte med at ændre dit liv. Med min nysgerrighed og interesse  forsøger jeg at skabe  værdifulde og lærerige samtaler som flytter dig fra a til b
  1. selvindsigt  så du kan skabe det liv du ønsker og mærke livsglæden boble
  2. inspiration til et sjovt og dynamisk parforhold og hjælp til hvad du gør, når dit parforhold knaser og har brug for en facelift
  3. ideer til hvad du må gøre for at blive en succesfuld forældre – så dine børn udvikler selvværd og selvtillid
  4. Tips og gode råd til hvordan du sikre et passioneret, aktivt og meningsfuldt 60+ seniorliv

Tag på rejse med mig

Vi du skabe forandringer?

Jeg er klar til at inspirere og motiverer dig

Interesseret i sparring

Litteratur

           

Læs om bogen Kaizen – små skridt og andre bøger for livsentreprenører

Læs om bogen Vær hvor du er, flyt dig når du skal

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem