Cæcilia Nilsson 

   

Cæcilia, futurist med passion for mennesker, ledelse og et væredygtigt arbejdsliv.

Jeg mødte Cæcilia da hun deltog på min januar skrivechallenge 

Hun walker sit talk

Hun er sprængfyldt af energi – og en af dem der giver af sig selv til en gruppe. Har en smittende energi. Hun er også et af de mennesker, en ildsjæl, der får noget fra hånden og ikke sjusker med sit liv.

Hun tager sig tid til at give til andre, for hun ved det virker på livsglæden.

Hun ved det virker  at løfte i flok. 

Derfor blev jeg jeg extraordinært glad over hendes anbefaling af min skrivechallenge, som hun deltog på i januar 2023

Hun skriver:

“Forunderligt

Smag på ordet.

Vi bruger det for lidt.

Eller måske møder vi det forunderlige for sjældent.

Men forunderligt var det at være på skrivekursus med Mette. Hver time sammen med Mette var frihed under ansvar – hun kom med en plan, vi kom med en “pen”. Det var skønt at få stillet en klar opgave, som skulle løses indenfor et kort tidsrum, og som gav mere stof til eftertanke end mange alenlange samtaler. Og mere indsigt i mig selv, end jeg på nogen måde havde regnet med.

Det gav mig en indsigt i, at jeg har svarene i mig, men jeg overdækker dem hele tiden med andres forventninger, mine følelser og hovedets tanker. Her begyndte jeg at tænke med hjertet og kroppen, for kun med dem kan vi tænke hurtigt nok til at svare på Mettes spørgsmål.

Det var en befrielse – og forunderligt!”

Ole Bentzen

 

Skrivelaboratoriet var en skattekiste af inspiration, et frirum, hvor vi kunne udforske os selv og ordenes magi på egne betingelser.

Vi samledes, os ivrige skribenter, med forskellige baggrunde og erfaringer, forenet i vores passion for skrive historier om vores liv. Ordelskere, der forstod at ordene havde magt til at ændre vores tekster, os selv og verden.

Vi legede med ord, udforskede vores tanker og følelser og lod dem føre os på rejse til vores inderste verden. Vi udtrykte det, vi ikke engang vidste vi følte. Fortalte historier om vores liv. Skjulte skatte, som vi alle stræber efter at finde. Vores mål var, at skrive med sjæl og lidenskab, at skabe historier, der blev husket. I frirummet fandt vi vores egen unikke skrivestemme. Lærte undervejs at humor og leg beriger vores tekster og gør dem fængende. Vi var ikke bange for at udfordre os selv.

Vores historier tog form. At kunne skrive sine historier er passion, en rejse og en kilde til evig glæde.

Når vi bruger ord til at udtrykke vores tanker og følelser åbner vi døren til en dybere forbindelse med os selv og andre.

I dansen med ordene er der ingen dommer og ingen kritik. Der er kun dig og det åben rum for kreativitet og selvudtryk. Lad dig rive med af rytmen, lad dine tanker flyde, som en dansknde flod og lad dine følelser forme ordene på papiret. 

I Mette Skrive Lab træder du ind ind i et frirum hvor du kan være dig med dine historier. Et sted for frihed, vækst og forvandling 

Lad ordene være din partner, din guide og din terapeut. Træk vejret dybt , lad ordene strømme og dans ind i det ukendte land.  Det er din rejse og kun du kender vejen. Dans med livet selv  Ord er værtøjer til at etablere og opretholde sunde relationer  

Bæredygtighed i vores ord indebærer at vi tænke over konsekvenserne af hvad vi siger. Det handler om at bruge vores ord med omhu og respekt for både mennesker og planeten, Det er vigtigt at leve i harmoni med vores værdier og skabe en positiv indvirkning på verden. 

Livsrejsen med ord er en rejse, der kan berige vores liv og forbindelser på utallige måder . Det er en rejse der aldrig slutter, da vi fortsætter med at udforske og forfine vores kommunikationsevner gennem hele livet 

Sabrina Kock

Jeg meldte mig på skrivechallenges i September, fordi jeg er et sted i mit liv, hvor det kunne være interessant at se, hvad guidet skrivning kan give mig.Jeg kunne desværre ikke deltage den første gang på Zoommødet, men jeg har lavet alle øvelser efter – 
og hold da op, hvor var det interessant
😇 glæder mig allerede til næste gang

 🖊 PS jeg skriver bedst i hånden…

 

Mette Rommedahl & Trine Havlykke.  Du er en stor inspirator, Mette.
Du viser ikke kun det positive på facebook, men også hvordan livet indimellem slår til en – og du viser hvordan man slikker sårene og rejser sig igen – som et helt menneske, der har et helt liv – Tak 

Du lever din passion, giver af dig selv til verden, på en måde der kan gøre livet lidt lettere for andre.

Og så kan jeg godt lide din tilgang til børn, forstås.

Sofia Dock

Mette er meget dygtig, stærk, inspirerende og driven kvinde. Hun er god til at stille de rigtige spørgsmål, der får en til at selv tænke og tage beslutninger.

Kristine Gazel 

Mette Weber is a brilliant coach. The expected result of the coaching, in my situation, a plan for my writing process, was in fact the outcome of our session! Mette is a warm and empatic person, who you can trust also in personal matters!

Robin Patin  AfroAmerikaner tidligere bosat i DK says

“Mette brings energy, experience, and enthusiasm to her work and each interaction with clients. She is globally minded and can relate comfortably to the difficulties of living and working abroad and she uses her experiences to coach clients through the challenges of expat life.

Mette has helped me to grow as a coach and as an expat with her knowledge, wisdom, and experience. Knowing Mette and working with her has been a pleasure!

Irene Mynthe, Kina nu Danmark Kunstner og antropolog

Mette er indfølende men samtidig knivskarp og har evne til at give et skub i en positiv retning

Anne -Grethe Bisgaard Danmark

I forbindelse med jeg vendte hjem fra Tianjin, Kina i 2011 har jeg talt med Mette Weber om udformning af CV og jobansøgning. Den vejledning har været helt uundværlig for mig.  Det har givet mig mulighed for, at få feedback og betydet, at jeg har fået et brugbart CV  og ideer til udformning af jobansøgning. En stor hjælp.

Lotte Pilegaard, Tyskland nu Danmark

Mette er en meget kompetent og inspirerende person, der i sit arbejde som coach motivere og er med til at give et ekstra kick der skal til, for at komme til målet, både personligt og professionelt.

Camilla Buch von Schroeder, Rwanda – Nu Berlin

Jeg fik lyst til at prøve coaching, da jeg har mange venner som har haft god erfaring med det, specielt i forbindelse med arbejdet og lederstillinger. Jeg henvendte mig til Mette Weber fordi jeg i længere tid havde haft konflikter på mit arbejde, og syntes jeg var kørt fast i negative handlingsmønstre. Jeg bor i Afrika og det var derfor ideelt at kunne trække på Mettes mangeårige erfaring med global livsstil og ledelse i andre kulturer. Mette har en dejlig humor, stor empati, er udfordrende, og har en meget direkte og ærlig kommunikationsstil, hvilket gjorde hver eneste samtale virkelig god og lærerig.

Birgit, Brussel

Jeg har været i coaching hos Mette Weber, som bare satte tingene i gang, hun har fået mig til at HANDLE og sætte grænser.

Lena Lauridsen, Mexico & Slovenien nu Danmark

Mette er ærlig, hård og eventyrlig god til at se bag ved ordene. Hun stiller de rigtige spørgsmål, som får glansbillederne til at krakelere, og giver værktøjerne til at bygge nye billeder op. Det hele ved hjælp at velvalgte ord, der får en til at tænke og tage ansvar for en selv.

Charlotte Hildebrandt Nielsen

Mette kan klart anbefales som coach til karriereplanlægning, konfliktløsning og kulturmøder/udstationeringsdilemmaer. Jeg startede et coachingforløb med Mette Weber i 2008, da jeg havde brug for coaching i forbindelse med et liv som specialestuderende, nybagt mor og medfølgende ægtefælle i udlandet.

Camilla Buch von Schroeder

Mette er fantastisk til at finde den rette balance mellem at lytte, coache, lade dig selv finde svarerne, men også være ”styrende” når der er behov for dette. Igennem et år arbejdede Mette og jeg med konfliktløsning, kommunikation, timemanagement, og hvordan jeg kunne omlægge mine handlingsmønstre. Jeg kan varmt anbefale Mette som coach i karriereudvikling, konfliktløsning, og global ledelsesstil!

Sarah Kring Nielsen, Lys teknikker – husmor

Hvis du som jeg var er gået i stå, så vil jeg varmt anbefale Mettes coaching. Hun sporer sig hurtig ind på din situation og stiller de rigtige spørgsmål. Det var ting som jeg godt vidste, men nogen gange er det svært at se ud over sin egen navle, derfor var det utrolig bekræftende at Mette stillede spørgsmål, som jeg ikke ville have svaret eller snakket med en veninde om.

Line Mørkbak, Cand.mag. – arbejder selvstændig interkulturel konsulent

Mette Weber har en god menneskelig føling, dejlig uhøjtidelig og oprigtigt interesseret. Jeg følte mig meget inspireret af samtalen og sprudlende fuld af gode ideer bagefter. Et professionelt blik og et “neutralt” blik på min person og handlemønstre.

Rikke, De Forenede Arabiske Emirater

Mette er god til at stille de rette spørgsmål således at man får lyst til at arbejde mod sine mål. Desuden får man via sin coaching belyst sin egen situation med nye øjne. Mettes objektivitet du stiller dine spørgsmål ud fra! Mette har ikke har nogen forud indfattet holdning til mine tidligere valg og udfordringer, det giver  Mettes coaching mere værdi.  Desuden var de redskaber jeg fik efterfølgende meget givende.

Jeg var helt høj af gå på mod efter første samtale.? I virkeligheden vidste jeg ikke meget om, hvad jeg skulle bruge samtalen til, men det var rart med en lytter. Fordi Mette ikke har noget følelsesmæssigt i klemme kan hun sige tingene mere direkte og det er befriende. Mette  kommer med gode ideer til, hvad DU selv kan gøre.

Mette er en meget kompetent og inspirerende person, der i sit arbejde som coach motivere og er med til at give et ekstra kick der skal til, for at komme til målet, både personligt og professionelt.

Lotte Pilegaard

Hvis du som jeg var er gået i stå, så vil jeg varmt anbefale Mettes coaching. Hun sporer sig hurtig ind på din situation og stiller de rigtige spørgsmål. Det var ting som jeg godt vidste, men nogen gange er det svært at se ud over sin egen navle, derfor var det utrolig bekræftende at Mette stillede spørgsmål, som jeg ikke ville have svaret eller snakket med en veninde om.

Sarah Kring Nielsen, Lys teknikker – husmor

Mette kan klart anbefales som coach til karriereplanlægning, konfliktløsning og kulturmøder/udstationeringsdilemmaer. Jeg startede et coachingforløb med Mette Weber i 2008, da jeg havde brug for coaching i forbindelse med et liv som specialestuderende, nybagt mor og medfølgende ægtefælle i udlandet.

 Charlotte Hildebrandt Nielsen

Lena Lauridsen

Jeg har været i coaching hos Mette Weber, som bare satte tingene i gang, hun har fået mig til at HANDLE og sætte grænser.
Birgit, Brussel

Mette er ærlig, direkte og eventyrlig god til at se bag ved ordene. Hun stiller de rigtige spørgsmål, som får glansbillederne til at krakelere, og giver værktøjerne til at bygge nye billeder op. Det hele ved hjælp at velvalgte ord, der får en til at tænke og tage ansvar for en selv

Gem

I skriveloratoriet skriver vi med hjertet 

“For kun med hjertet ser vi rigtigt – det vigtige er usynligt for øjenene”

I skriveloratoriet skriver vi med hjertet 

“For kun med hjertet ser vi rigtigt – det vigtige er usynligt for øjenene”