Det er vigtig at inddrage dem, der skal gerne vil læse min nye bog. For at være sikker på de får glæde af den, er det vigtig for mig at vide hvilket indhold du synes er vigtigt af få med i bogen. Også titlen er vigtig så derfor vil jeg være glad for hvis du vil kommenterer mine arbejdstitler, evt komme med ny komme med ny titel og give ideer og forslag til indhold.

Mine arbejdstitler er pt.


1. En mobil identitet – find selvindsigt, livsglæde og livets hemmeligheder i udlandet

2. On top of the world –

a. Bliv inspireret  til, når du bor i udlandet, at udvikle selvindsigt, nye kompetencer og opdage livets hemmeligheder

b Inspiration til hvordan du udvikler selvindsigt, nye kompetencer og livsglæde, når du flytter rundt i verden

c. Bliv inspireret til at udvikle selvindsigt, nye kompetencer og livsglæde, mens du bor i udlandet

d. Inspiration til – hvordan kvinder bosat fjernt fra deres fødeland – udvikler selvindsigt, nye kompetencer og livsglæde