Kontakt handler om at være i relation.Kursus_hvidovre 015
Relationen til dig selv og andre.

Vi har alle brug for at have kontakt med os selv og med andre.
Kontakten kan være mere eller mindre god.

Hvordan går det med kontakten til dig selv?
ER du i kontakt med dig selv?
Mærker du dine behov og ønsker og reagerer du på dem?

Eller har du brug for at udvikle kontakt til dig selv, blive bedre til at skabe relationer og brænde igennem ?

Det er vigtigt at mærke og lytte til sig selv, sætte ord på det man mærker og beslutte om man skal agerer på det man mærker.


Du skaber selv dine succes historier.
Du gør det, når du har passion, altså gør det du brænder for, har purpose, altså gør noget meningsfuldt/betydningsfuldt  og performer, altså tør tage action.

Det kan være svært at vide, hvor man skal begynde, hvis man ikke har god kontakt  til sig selv eller  ikke kender sine styrker.
Hører du til en af dem der har svært ved at komme i gang med det du vil, trænger til at udvikle dit forhold til dig selv, udvikle dit selvværd og har du brug for støtte i denne proces så er Bliv medlem af “Stjerne i livet” klubben

Stjerner i livet

Grib Stjernestøvet
Grib Stjernestøvet

Med “Powertools” skaber du kontakt til dig selv og til andre.

Du bevæger dig ud af din comfortzone i dit eget tempo, når du har brug for det  og bruger dine styrker til at bevare og udvikle din selvtillid og selvværd. Resultatet er at du bliver gladere for dig selv, dit liv og efter en periode udstråler du det også.

For kun 30 kr. om måneden, 360 kr. om året, kan du i løbet af et år fra indbetalings tidspunktet nedtage 6 “Powertools” fra min hjemmeside. De 6 “Power tools” bliver udvalgt specielt til dig på baggrund af det spørgeskema, du udfylder, når du tilmelder dig og har betalt. Du får tilsendt en kode som du skal bruge når du tager øvelserne ned.

“Power tools” er individuelle øvelser, som motiverer dig til at fortage de ændringer, du har brug for i dit liv. “Power tools ” virker – de giver dig mere enerig, større glæde på arbejdet og i parforholdet. Du bliver klar i spyttet, skarpere på hvad du vil og hvordan du opnår det du gerne vil og som er rigtigt for dig.

Udover øvelserne får du mulighed for at deltage i skypekonferencer og den lukkede netværksgruppe “Stjerne  i livet ” hvor du vidensdeler og deler erfaringer der laver de samme øvelser som dig

Personlig kontakt

Har du noget på hjertet, er du altid velkommen til at kontakte mig. De nærmeste er ikke altid dem, der er bedst til at lytte, motivere og stille de rigtige spørgsmål. Ønsker du coaching eller personlig rådgivning på skype eller face to face, tilbyder jeg, når du er tilmeldt “Stjerne i livet ”  coaching til særpris på klippekortsbasis, 6  coaching samtaler til særpris  Kr. 3.000,- ex moms

Mette Weber
Konsulent & Coach
Brohusgade 12 1 tv
2200 København N

+45 20 84 59 82
mette@metteweber.dk