Hvorfor får I konflikter på ferien

Det er uvant og kan være meget belastende at være sammen 24 timer og frustrerende, når vi ikke får vores ønsker opfyldt. I dagligdagen lever vi jo meget paralle liv og kan bedre hver især opfylde vores behov. Når vi tager på ferie, har vi ofte for alt for mange og store forventninger til den. Alle vores drømme skal udleves på 14 dage. Den ene i familien drømmer om at læse bøger, den anden at udforske verden og nogen ønsker bare ligge ved poolen, drikke kolde øller og slappe af. Vi glemmer at vi hver især har meget forskellige ønsker til en god ferie. Vi får ikke sat ord på vores ønsker inden vi tog af sted på ferie , eller drøftet hvordan vi kan tilgodese at alles ønsker og behov til en god ferie bliver opfyldt på et eller andet niveau. ‘

Undgå konflikt kaos

Når I så sidder i bilen på vej gennem Tyskland, er landet i sommerhuset, eller farer rundt i Bangkok for at se så mange templer som muligt, så er I sammen stort set hele tiden. Det KAN blive alt for meget
  • du bliver irritabel når du ikke får dine behov opfyldt
  • din drømmeferie blev slet ikke det du troede den skulle være
  • dine forventninger var alt for store
  • du synes de andre bestemmer for meget
  • du får ikke sagt hvad du ønsker
  • du får ikke sat din grænse 
Så er det at konflikterne opstår. Så hvordan undgår I at familieferien ender i konfliktkaos, uforløste forventninger og måske skilsmisse, når hverdagen atter melder sig, fordi I er dybt frustreret? I forbereder Jer på det der skal ske. Tager en dialog FØR ferien Download 17 tips til en vellykket ferie   freebedownload Det kan lyde omstændigt med alt den planlægning og forberedelse, men det virker. For Hvad du sætter fokus på vokser. Så sæt fokus på ferien,
Den virkelige rejse handler om både at se nye landskaber og få nye øjne Mette Weber
Ta’ en skøn ferie:  se nye landskaber og få nye øjne   Gem