Afslut med maner, når du rejser fra din arbejdsplads

I dag begynder jeg på mit nye kontorfællesskab coMinds

Såfremt jeg ikke rejser rundt i verden  vil jeg være her, når jeg coacher, holder kurser eller laver andet spændende arbejde

I går var sidste dag som medlem på La Oficina mit nu tidligere skønne kontorfællesskab gennem 2 1/2 år. En betydningsfuld tid. Jeg etablerede mit firma og har mødt utrolig mange dejlige og dygtige mennesker her.

Jeg gav skrupafkaffe og skildpadder for at minde mine fæller om at de ikke skal blive for langsomme, når jeg flytter kontor og rejser fra dem. Men jeg gør det naturligvis også fordi jeg synes de skal vide at jeg rejser, man skal rejse med maner og de skulle jo nødig glemme mig helt 😉

 

Mine skildpadder er naturligvis store, som iværksætter er det vigtigt at gå i store sko


Forandringsprocesser

Når vi er i en vigtig forandringsproces, eksempelvis rejser fra et arbejdssted eller et land, forlader noget betydningsfuldt og begynder på noget nyt – går vi i følge den engelske organisationspsykolog Bridget gennem tre faser:

  • endingfase
  • neutralfase
  • new beginning

I de forskellige faser er rutiner og ritualer vigtige. Det er nødvendigt at sætte ord på det der sker og gennemleve faserne, for at vi kan transformere tanker og følelser til handlinger. Vi blive klogere på det der sker og på os selv. Vi skal afslutte det vi forlader eller rejser fra med maner. På måde bliver vi også nemmere klar til det nye vi skal i gang med.

 

[youtube]http://youtu.be/neh87IpS3bU[/youtube]

 

Et kapitel er afsluttet og et nyt skrives fra i dag  – Jeg glæder mig til nye vinde på mit nye kontorfællesskab

Tilmeld nyhedsmail og få ca hver 6 uge tips til hvordan du skaber et godt arbejdsliv og sammenhæng med et godt familieliv

Læs også blogindlægget  Hvor længe er du ny på arbejdspladsen

Hvad gør du når du forlader noget vigtigt i dit liv?