Tennis og Gin Tonic på cv’et efter udstationering

Et iøjnefaldende CV og en ansøgning der fænger er vejen til jobsamtale

Jeg har coached en del kvinder, i at skrive CV og en iøjnefaldende jobansøgning, når de vender tilbage til Danmark efter 2-3 år i udlandet, kvinder der har fulgt deres mand rundt i verden i forbindelse med hans udstationering.

I forbindelse med jeg vendte hjem fra Tianjin, Kina i 2011 har jeg talt med Mette Weber om udformning af CV og jobansøgning. Den vejledning har været helt uundværlig for mig.  Det har givet mig mulighed for, at få feedback og betydet, at jeg har fået et brugbart CV  og ideer til udformning af jobansøgning. En stor hjælp.
Anne -Grethe Bisgaard Danmark

Hold dit CV varmt

Mange overvejer ikke inden de rejser ud, hvad 2-3 år uden for arbejdsmarked kan betyde, når de atter skal i gang med arbejde tilbage i Danmark, men hvad værre er de glemmer at holde deres CV varmt under udstationering.

Det er ikke nok at skrive tennis, coffemorning, markedbesøg og Gin tonic på CV’et når du vender tilbage til Danmark efter en udstationering og skal søge job

Gode råd til hvordan du holder dit CV varmt under udstationering

Lav en handlingsplan før du drager ud i verden

Såfremt et udlandsophold ikke er permanent, men en udsendelse eller udstationering for en periode på to – tre år er det vigtigt at du som ægtefælle til den udsendte medarbejder holder dit CV varmt.  Inden du rejser ud lægger du en plan for dit ophold. Planlæg hvad du skal bruge dit ophold til udover at have det sjovt, rejse, spille tennis,  for det er ikke kompetencer arbejdsgiverne kigger efter.

Gratis smagsprøver   og find 10 gode råd til udstationering i Værktøjskassen

Læs også blogindægget  Gode råd til dig der har mistet gejsten i jobsøgning