Hvad gør du for at få gjort de ting du ikke gider ?

Sådan spurgte en netværksveninde ude på facebook?

Der er faktisk ikke ret meget jeg ikke gider, men jeg har som virksomhedsejer  opgaver der er kedelige eller  lidt svære at tage fat på.

Momsregnskab og administration er det JEG ikke gider … jeg kender en bogholder Susan Vestergaard 1264 der elsker det. Men det er altså ikke en af mine topstyrker. du finder linket til dem i bunden af dette indlæg.


foto

Hvad gør jeg med de kendelige opgaver

 

  1. Jeg  tager det trin for trin i etaper. På den måde behøver jeg kun lave det kedelige lidt af gangen. På den måde kan jeg holde det ud.
  2. Jeg begynder under alle omstændigheder altid i god tid dagen med opgaver jeg har lyst til –  det sjoveste. Eksempelvis er jeg tit inspireret til at skrive et blogindlæg lige når jeg vågner, så det gør jeg så- jeg har en passion for at skrive og det giver mig glæde og gode følelser.
  3. Herefter tager jeg de små ting der hurtig kan klares – tjekker e-mail, facebook, Google analytic, de blog jeg gæsteblogger på. Det giver mig energi at få udført nogle hurtige opgaver først.
  4. De opgave jeg ikke har den store lyst enten fordi jeg tror de er svære, eller de er svære, udsætter jeg altid lidt og det har jeg det ok med. Jeg har fundet en rytme til at klare dem. Når tiden nærmer sig for deadline, ca 1 uge før, så tager jeg fat på opgaven i små bidder – fordeler dem over ugen, så jeg lykkes med en lille del hver dag.
  5. Jeg tager små skridt. På den måde snyder jeg hjernen og pludselig får jeg lyst til at gøre den opgave jeg ikke gad færdig –  den er blevet til  en sjov opgave.( næsten da)
  6. YES så blev opgaven klaret og det giver vild energi

 

Jeg  styrer stort set min dag efter lyst princippet og forsøger at leve mit liv efter samme vision. Processerne er det vigtigste for mig, men det er også  betydningsfuldt for mig  når jeg har  fuldført en svær opgave, som jeg indledningsvis havde lidt modstand på.  YES – det er en god fornemmelse.

Jeg inspireres af forandringer. Jeg er ikke god til for mange rutiner og så elsker jeg naturligvis forankring indimellem

 

Kender du dine VIA Topstyrker?

Dine styrker er ikke dine talenter eller evner – dine 5 topstyrker er dine grundlæggende 5 karakterstyrker, der driver dig og helst skal bruges for at komme i flow og skabe energi og vibration i dit liv

 

[button link=”https://talmedboern.dk/ved-du-hvornaar-du-flow/” type=”big” color=”orange” newwindow=”yes”] Hvornår er du i flow[/button]

 

[button link=”https://talmedboern.dk/kender-du-dine-via-styrker/” type=”big” color=”orange” newwindow=”yes”] Læs om mine VIA styrker [/button]

 

[button link=”https://metteweber.dk/2013/01/29/skab-det-liv-du-onsker-med-vibration-integration/” type=”big” color=”orange” newwindow=”yes”] Skab energi og vibrationer [/button]

 

 

Hvad gør du for at få de ting du ikke gider gjort? – har du nogle gode tips og tricks? skriv dem endelig i kommentaren

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem