Jetlag filosoferen efter ankomst til Chicago

Mit B7 på jetlag


Vågner Chicago tid kl. 2.30 am  – Nørrebronx tid 9.30. Min første morgen i gangsteren Alcapone’s Chicago – som jeg allerede er totalt solgt til efter en rundtur i en “hop af og på bus” i går aftes. Bor på Redroof In downtown – en ren, smuk by med masser af historie.

Byen har 23 lækre strande, et utal af Starbucks cafeer, naturligvis Garrett, popcorns forretninger og Cheesecake factory – mindre kan ikke gøre det. Love the States for thinking big – og jeg skal da love for der er mange big´s – her.

 

Snyder mit biologiske ur

Det er sgu lidt for tidligt at stå op 2.30. Sov nu videre…læg dig om på den anden side – og det lykkes – jeg falder i søvn. Vågner igen 4.30 am ved at den termostatstyrede aircon larmer hel vildt. OK –  when you cant beat dit biologiske ur- join it.

4.30 er til at leve med –  hvorfor spilde tiden – når man samtidig så hurtig som muligt vil slå sit jetlag ihjel. Tjekker mail, overfører billeder og skriver blogindlæg til senere senere brug. Jeg bliver så inspireret på mine rejser – kommer ud af hverdagens vaneblindhed.

kl. 6.00 løber “Nike” og jeg en skøn morgentur downtown og gennem Goldcost area det dyrest område af Chicago.  Holder pause – sætter mig på en bænk og nyder solen stå op over Michigan Lake. WOW der er noget ved at rejse ud og opleve.

Så er det tid til morgenkaffe – som naturligvis indtages på Starbuck.

Chicago er indtaget

Vil du læse mere fra min hånd om ferier og transformation kig her

Hverdagslivets  vaneblindhed

Chicago ferie – egner mig til business klasse

Transformation Bali – Nørrebronx

 

God ferie til dig når det bliver din tur

Mette Weber