Chicago ferie – egner mig til business class

Lander i Chicago til høj sol efter 9 timers flytur på Business Class

Michael og jeg havde nogle bonus point vi skulle have brændt af. Det kan faktisk være svært at få brugt sine point på rejser med Star Alliance, da der kun er meget få billetter beregnet til det på hvert fly.

Fordi vi har mulighed for at planlægge tidspunkter for vores ferier i god tid og Michael er om sig, var vi heldige at få de to pladser på Business Class der findes på et hvert fly til bonus point passager. Og hold da op hvor jeg egner mig til denne klasse. Selv når jeg er på toilettet er udsigten bedste klasse – not bad at all!


Har prøvet et par gange før at rejse business på bonus point, men glemmer hvor lækkert det er, fordi der går år i mellem.

Servicen, drikkevarerne og  æstetikken i orden – for slet ikke at tale om  sovefaciliteterne.

Mens jeg lå der i “min seng ” og blundede tænke jeg på, hvor meget nemmere dagligdagen er, når man er velhavende og rejser gennem livet på business class – og min konklusion blev

det er nemmere at være ulykkelig med penge end uden- men det bedste er at være lykkelig og kunne nyde det der er og kommer – business klasse eller ej.

God ferie

 

Læs mere om ferier og måde at møde verden på

På en god ferie ser du både nye land-skaber og får nye øjne 

17 tips til en skøn ferie – forebyg konflikt-kaos 

Livets rejse – rejser du med luksusliner eller krigsskib?