Rejsen inspirere – pausen skaber ideer og kreativitet – handling resultater

Det er i pauserne du får ideer og bliver kreativ

Det er i pauserne at de gode ideer og kreativiteten opstår. Desværre er der ikke mange af dem i de fleste menneskers liv i dag.

Et af formålene med mine rejser og ferier er at se nye landskabet, få nye ideer og øjne og planlægge noget af fremtiden. Til det er pauserne en nødvendighed. Pauser til tavshed, refleksion, til dialog om vigtige temaer med min mand, og dialog med mig selv om, hvad er vigtigt for mig i mit liv.

En tur på  stranden

Efter tre ugers ferie gennem New England, med konstant nye indput og indtryk, besluttede vi at blive en ekstra dag på den lille ferieø Martas Vineyard  – ikke for at se mere, men blot for at lægge os på stranden, lade solen varme vores krop og lytte til havets skvulpen. En pause.

Det var fantastisk med den pause.

Efter et par timer i nuet – begyndte ideer at dukke op i mine tanker. Ud af dette, og dialogen med min mand, opstod der flere kreative ideer, som førte til fremtidsplaner.

På grund af 3 1/2 times pause på stranden kan du læse dette blogindlæg.

Jeg har ro i sindet, en flot brun farve og to bag-packer -stole. Min mand og jeg har en ny ferieplan og en langtids boligplan.

Det kom derud af 3 1/2 times pause

  1. Ideen til dette blogindlæg, som jeg skrev indimellem solbadning og Atlanterhavs-badning på min Ipad
  2. Korttids – plan: besluttede at købe to amerikanske strandstole, magen til dem vi lånte af Oak Bluffs Inn. Fik købt dem efter strand-turen, og bringer dem via Danmark til Bali – Hvem andre end mig kunne komme på den ide?
  3. Langtids-planlagt: hvor vores næste lange ferie skal foregå i løbet at et til to år. Vi har en plan og et mål. Alaska here we come – i den mindste camper, vi kan leje. Hvis det ikke kan lade sig gøre til den tid – finder vi på noget andet – Den bro krydser vi, når vi når der til. Planer KAN ændres.
  4. Drøftet og “evalueret” vore pendling, nuværende bolig og livssituation. I dialogen dukkede ideer op til et endnu bedre liv end vi har nu  – I know how can that be possible?

Nu fortsætter vi i nutids-planen og nuet

Ideer og kreativitet dukker op af det blå, når du “laver ingenting” og holder pause fra sightseeing – i al fald hos mig. Når jeg ikke har travlt med en masse fysiske aktiviteter så kommer ideerne. Så en enkel eftermiddag med solbadning og bølgeskvulp var det hele værd.

 

 

I eftermiddag drikker vi iskold Sauvignon Blanc i de hvide colonial kurvestole på terrassen i The old Bluffs Inn. Vi booker hotel til rejsens fire sidste dage i New York, hvor vi drager til i morgen.

I aften ser vi hvad der dukker op af ideer, når vi taler med andre der er på rejse som os.

Længe leve internettet, rejser og vores nye ideer og planer

Carpe diem

Hilsen ejeren af en bag-packer chair

 

Synes du om blogindlægget – synes du måske også om

Så gør dog noget ved de bekymringer

Tid – temp0, travlhed og tomhed

Få vedvarende succes

Hvorfor vælge dig selv til 

 

Vil du have mere

Til spørgsmål på Spørgehjørnet

Har du det liv du ønsker? Det har jeg- modtag overraskelser, ideer og inspiration til at få det liv du ønsker uanset om du bor i Karup, Kina eller Kenya.

Tilmeld dig nyhedsmailen “Det gode familie- og arbejdsliv”