Mellem udlængsel og hjemlængsel

På vej i livets rejse

Når du er god til at balancere mellem udlængsel og hjemlængsel, så bliver både ude og hjemme godt. Hvis du tror du kan fikse alt ved at flytte dig tager du fejl. Når du er tilstede, der hvor du er, og mærker hvornår du skal og kan flytte dig, så opstår der på forunderlig vis en daglig livsglæde, taknemmelighed og lykkefølelse.

At balancerer mellem udlængsel og hjemlængsel er let og svært. Det fordre at du acceptere det savn eller den længsel, der opstår, når du ikke kan flytte dig, ikke tør eller ikke vil.


Ude godt – hjemme godt

Efter 30 dage i Staterne går det i morgen til Danmark. Her bliver jeg en kort stund, hvorefter livets rejse går videre til Bali

I 25 år har jeg balanceret mellem udlængsel og hjemlængsel på mine mange rejser fra sted til sted.Udlængsel og hjemlængsel er et livsvilkår  – hvis du vil opleve verden, bosætte dig i et nyt land, eller som jeg gør i dag pendler mellem to verdensdele.

 

 

En ny bog på vej

Kunsten er alt andet lige, uanset hvor du befinder dig i verden, at være bevidst nærværende og at træffe bevidste valg.

Det er det min næste bog handler om. En guide til dem der har udlængsel – pendler, rejser rundt eller bosætter sig ude i verden. Arbejdstitlen er Rejsen ud, rejsen ind  – få det liv du ønsker uanset om du bor i Karup, Kina eller Kenya

Jeg skriver på bogen, når jeg er på mit skrive – retreat i Villa Uma  på Bali – det nærmeste jeg kommer på paradis, når jeg med udsigt over rismarkerne lader ordne flyde.

 

Har du en dårlig dag ? læs Positiv tænkning virker ikke

Vil du vide mere om min nye bog?

Læs om min kommende bog her

Tilmelde dig min nyhedsmail og få ideer og inspiration til at hvordan du får det liv du ønsker, uanset om du bor i Karup, Kina eller Kenya