En grænse-overskridelse af de store

Jeg har overskredet en grænse og trådt ud af min comfort-zone.

Det sker forøvrigt tit, men denne gang var det en af de store grænser – ikke bare lande-grænser. Puha – sveder bare ved tanken. Jeg bevægede mig Ikke kun fra det blå felt ind i det grønne felt – men helt ud i begyndelsen af det gule.

Min grænse-overskridelse handler om mit møde med Ubud Healings Center.

Ugennemskuelig hvad du finder på nettet

Jeg befandt mig med en frossen skulder på Bali. Til behandling af den, var jeg af danske Kristine pt bosat på Filippinerne, blevet anbefalet at få akupunktur på Healing Centeret af Akuh Suryana – halvanden times kørsel fra hvor jeg bor, når jeg er på Bali. Jeg pendler mellem Danmark og Bali.

Tjekkede hjemmesiden ud – yderst professionelt så den ud. Så jeg drog mod Ubud, hvor min mand og jeg efter megen søgen, fandt Healing Centret, som så således ud:

 

Måske ikke just det jeg forstår ved et Healings Center, men et lille typisk faldefærdigt Indonesisk hus. Anyway –  hvad gør man, når man har stærke smerter og den danske prednison behandlingen ikke har virket – man tager i håndtaget og går ind.

Mit møde med Healings Centret

For en naturvidenskabelig uddannet sygeplejerske, som er vant til at skulle se se beviser for at en behandling virker, er det i sig selv meget grænse- overskridende at få akupunktur.  Men hvad værre er – det grænse-overskridende kommer så nu.

Det første der mødte mig var et meget nedslidt og småsnavset “konsultationsrum” med  disse glas på nogle hylder.
Kinesisk urter af alverdens slags.

Da mine smerte i skulderne var meget stærke, og Kristine så varmt havde anbefalet Akuh og hans evner, besluttede jeg mig trods det snavsede sted, at forsætte med mit forehavende. Sikrede mig dog at Akuh vaskede hænder og at nålene var sterile.


Konsultation med en særlig karakter

Jeg var ikke i tvivl om, at Akuh vidste hvad han havde med at gøre. Hans ro smittede af på mig.Det var omgivelsernes karakter der bekymrede mig. Og jeg er ikke efter at dømme på min families udtalelser speciel hys, når det gælder hygiejne generelt.

Men jeg lå med nålene kiggede jeg rundt i rummet.

Hvad du ser på billederne, var blot nogle få ting af de mange, der fangede mit blik. Der var ting der var endnu værre i loftet og andre steder, men det var begrænset hvad jeg kunne tage af billeder, uden at det blev pinlig,  hvad jeg var i færd med.

   

Loftet var fyldt med fugtpletter efter at det havde regnet ind gennem taget. Gardinerne som engang for meget længe siden havde været of-white, tror jeg ikke var  blevet vasket siden de var hængt op. Snavset ses faktisk ikke på billedet. Nogle gamle snavsede kitler som jeg ikke tror blev brugt hang på knagen ved. Om hovedpuden jeg lå på fik skiftet pudebetræk må stå hen i det uvisse.

Jeg er imponeret over at jeg kørte tilbage til Ubud Healings Center for at få flere behandlinger  – men behandlingen ser ud til at virke. Dør af det gør jeg forhåbentligt ikke 😉

I det grønne/gule felt lærte jeg, at man gør næsten hvad som helst, når man er desperat af smerter eller får en alvorlig sygdom. En indsigt som giver større forståelse for andre menneskers valg, selvom de kan virke nok så uforstående for mig

Hvad lærte du sidst du trådte ud i det grønne eller gule felt?

 

Synes du om blogindlægget – synes du måske også om

Sprogets magt og kraft – et stærkt, smidigt og sprogbevidst jeg er vejen

Få vedvarende succes

Hvorfor vælge dig selv til

 

Vil du have mere

Stil spørgsmål på Spørgehjørnet og få gratis svar

Har du det liv du ønsker?
Det har jeg – første skridt til en forandring kan være at modtage nyhedsmailen “Det gode familie- og arbejdsliv”med  ideer og inspiration til at få det liv du ønsker uanset om du bor i Karup, Kina eller Kenya.

Tilmeld dig nyhedsmailen

 

Har du brug for hjælp til at få et bedre liv end du har nu?

Få hjælp til selvhjælp med Mette Webers rådgivning/mentoring/coaching –
Med et klippekort – hvor du har bestilt første coaching inden udgangen af 2012 får du  fem individuelle personlige samtaler a 45 min – i alt for kun 2200 kr ex moms. Det findes næppe billigere og så virker det  læs udtalelserne