Mit liv blev lykkeligere med Facebook

Bestiller du andet end at være på facebook?
Sender hun ikke lige lovelige mange opdateringer – det er næsten spam!

Det er nogen af de udtalelser jeg hører. Jeg er godt eller så galt 😉 blevet kaldt Mrs. Facebook. Nogen tror jeg bruger al min tid  på Facebook. De har svært ved at forstå, hvorfor jeg opdatere så meget.

Sådan er vi forskellige. Dem der synes det tender spam, kan jo heldigvis blokerer mig, så de ikke behøver at følge mine opdateringer og dem der synes mine opdateringer er inspirerende, de kan hænge på.

Facebook gør mit liv interessant

Som verdensborger, forfatter, coach, inspirator og debatør er Facebook for mig næsten uundværdligt.( intet er uudværligt)

Jeg har siden 1991 før internettets tid, boet 5 forskellige steder i verden og pendler i dag mellem verdensdele. Facebook har åbnet så mange muligheder i mit liv, som jeg ikke havde før. Ja – min livsglæde er faktisk blevet større, fordi jeg på facebook dagligt er i kontakt med:

 • mennesker jeg deler interesser med
 • mennesker der inspirerer mig
 • mennesker jeg inspirerer
 • min kunder og
 • kommende kunder

Jeg er i spændende processer og ser omgående resultater af min indsats – hvilket er med til at skabe livsglæde og succesoplevelse (dette er en af mine endegyldige sandheder, et andet blogindlæg )

Fra Facebook til Face to Face møder

På Facebook har jeg 

 • fået flere nye samarbejdspartnere
 • etableret dybe venskaber
 • blevet inviteret til inspirerende gratis arrangementer og foredrag
 • fået råd, hjælp og støtte i konkrete situationer
 • udvidet mit netværk betydeligt

Online & offline

Facebook er for mig et supplement til det fysiske fællesskab. Jeg er stort set online fra morgen til aften. Det betyder ikke at jeg ikke har et liv ved siden af Facebook. Jeg har et meget interessant liv.

Jeg er et lykkeligt menneske og en af grundende er de muligheder Facebook giver for at komme i kontakt med mig selv og andre.

Som forfatter med pendler -ægteskab og transportabel virksomhed er Facebook eminent. Det er let til at have mine kontakter – kunder, venner og familie rundt om i verden samlet et sted. Facebook er livlinen til mit lokale, nationale og internationale netværk og mine mobile venner.

Det giver mig mulighed for at være opdateret, om hvor de opholder sig og mødes med dem, når jeg rejser rundt. Når de flytter mister jeg ikke deres e-mailadresser. Så sent som i dag fandt en tidligere japansk bekendt mig på Facebook. Vi havde mistet hinanden i. Nu kan vi atter følge med i hinandens liv og det er hyggeligt.

 Jeg bruger facebook til at:

 • Følge med i mine venners liv
 • Få og give nyhedsinformation til mange på kort tid
 • Støtte, dele viden, og erfaring
 • Opdaterere mine blogindlæg
 • Blive inspireret til nye blogindlæg
 • Blive bekræftet og afkræftet i mine holdninger og fordomme
 • Vise mine værdier – hvad jeg synes er vigtigt på de sider jeg har oprettet
 • Møde andre meninger, skabe debat og dialog
 • Planlægge aftaler
 • Sende hurtige beskeder
 • Chatte
 • Ønske tillykke med fødselsdage
 • Købe, sælge, bytte og give væk

tlmfacebook

Du får hvad du giver

Som med alt andet afhænger udbyttet af hvordan og til hvad du bruger Facebook

Vi ses på facebook på:

Synes du om dette indlæg synes du måske også om

Få vedvarende succes

Er du træt af endegyldige sandheder på facebook

Sprogets kraft og magt – et stærkt smidigt og sprogbevidst jeg er vejen til ..

 

Vil du vide mere

kig ind på den gratis værktøjskasse

Læs om min nye bog der udkommer i 2014

Tilmeld dig min mailliste

Har du det liv du ønsker?
Det har jeg – første skridt til en forandring kan være at modtage mail fra mig med ideer, inspiration og motivation til at skabe det liv du ønsker- uanset om du bor i Karup, Kina eller Kenya.

Få hjælp til selvhjælp

Til udgangen af  juni 2014 får du en intro skype eller viber rådgivning på 1/2 time for 100 kr ex moms for at finde ud af om du synes kemien er i orden og du kan bruge det jeg tilbyder.

Kontakt mig nu så har du taget første skridt til en forandring du ønsker

Mette Webers  coaching

læs udtalelserne om  hjælp til selvhjælp