Jeg stopper opdateringer på facebook

Belive it or not?

Jeg har på topmøde med mig selv til morgen besluttet at stoppe mine mange opdateringer på facebook.

Og stoppe med at forholde mig til den informationsstrøm, der vælter op fra andres opdateringer, når jeg logger på.

Det har tidligere inspireret mig lige nu stresser det mig.

Jeg har gennem en længere periode ikke lyttet nok til mig selv. Jeg har bildt mig selv ind at alt i mit liv er ok – men det er det ikke. Det har med mellemrum skabt indre uro, som du blandt andet kunne læse om i 3 dage i kulkælderen – indre uro.

Men uroen er meget dybere og kan ikke klares med et blogindlæg eller opdateringer på facebook. Uroen er dyb eksistentiel.


Jeg er i en livskrise

Jeg er usikker på, hvordan jeg skal bruge mig selv –  det jeg kan og vil, så det giver mening i mit liv fremadrettet. Jeg er i en livskrise, om man så må sige. I gang med at slippe – at sige farvel til et tab, en dyb sorg og smerte.

Nu lytter jeg til det jeg mærker. Det er smertefuldt, men vigtigt at få fat i, for at kunne komme videre på et højere funktionsniveau, som gode gamle Culberg ville have sagt.

Hvor længe jeg stopper min aktivitet på facebook har jeg ikke besluttet. Der kommer måske en opdatering om et blogindlæg ved nytår, hvor jeg holder topmøde med mig selv og for 19. gang gør nytårs – status.

 

Julefred

Det er blevet den 20 december. Jeg har brug for at være introvert i en periode. Brug for en mærke og tænke pause – ro fra nettet.

Jeg vil koncentrere mig om at julehygge, købe julegaver og  julemad. Jeg vil se julekalendere på TV, kigge på juleborde, tænde lys og være i det der er og kommer.

Vi ses når vi ses.

Jeg opdater fortsat link til mine blogindlæg på facebook
Har du akutte spørgsmål eller kommentarer kan du kontakte mig her

Ønsker dig en glædelig jul.

Fredfyldte hilsner

Mette