3 dage i kulkælderen – indre uro

Velkommen hjem til din indre uro

 

 

Lige landet og uroen sniger sig ind på mig. Jeg har lige været igennem 3 dage – med indre uro. Det var hæsligt. Du kender det sikkert godt? Sådanne dage hvor alt ser sort ud. Du mærker tomhed og kaos – indre uro

Jeg pendler mellem Danmark og Bali.  Og det er på de første dage, når jeg lander i Danmark jeg mærker denne smertefulde uro –  eksistentiel angst.


Mine tanker handler om:

Hvad er meningen med livet?

Hvad kan jeg egentlig?

Hvad vil og skal jeg?

Bruger jeg mit liv rigtigt?

Hvilke ændringer skal der til i min dagligdag?

Hvorfor er jeg ikke sammen med min elskede?

Efter mange års  pendling er tankerne og følelserne genkendelige. Men det gør ikke processen mindre smertefuldt at være i. Gennem årene har jeg lært hvad jeg kan gøre, og ved at uroen forsvinder i løbet af et par dage.

Hvad er godt at gøre på sådanne dage:

 • Vær i det der sker
 • Mærk din tilstand
 • Læg mærke til hvordan det går op og ned i løbet af en dag – hvad hjælper dig
 • Accepter det du mærker
 • Glem hvad du bør og burde gør
 • Gør det du mærker du har brug for.
 • Bevar roen
 • Mød dig selv tålmodigt, kærligt og omsorgsfuldt
 • Skriv nonstopskrivning
 • Gør noget der gør dig glad
 • Tal med en god lytter
 • Vær sammen med mennesker, der er gode for dig, når du har det netop sådan
 • Tag små skridt – gør noget du ved du lykkes med

 

Handling skaber forvandling

Jeg er nu på vej ud af min indre uro process. Jeg ER blevet klogere, har i processen tænkt over hvilke ændringer, der skal ske i min hverdag, og er nu i gang med at skabe de forandringer, som jeg har brug for.

For det er handling der skaber forvandling

Jeg konstaterer nu at jeg bliver bedre og bedre at at håndtere uroen. Men tror aldrig helt “landingsuroen” forsvinder. Kontrasterne er store som pendler. Godt at det så i det mindste skaber noget nyt og bedre i min dagligdag hver gang det sker.

Jeg har i ugen der er gået været gennem 7 stadier

 

Synes du om dette indlæg synes du måske også om

Positiv tænkning virker ikke 

Vend negative tanker til positive – hvordan det?

Anerkendelse – gror rødder i luften

 

Tilmeld dig skab det liv du ønsker og få uddrag fra min bog Vær hvor du er, flyt dig når du skal

[button link=”http://eepurl.com/cyHF1H” type=”big” color=”teal” newwindow=”yes”] Tilmeld inspirationsmail [/button]