Fra Karriererkvinde til medfølgende hustru

Borneo here I come

I 1991 flyttede jeg til Kota Kinabalu i Sabah på Borneo. Jeg gik fra at gå med time manageren under armen som sygeplejelærer med masser af kollegaer og karrierekvinde til medfølgende hustru, eneste danske kvinde i byen.

Hvordan det gik kan du se på videoen

[youtube]-JsvMlsyqpw[/youtube]

 

Gitte Rosengaard Harsberg har byttet bungalowen på Amager ud med en 350 m2 loftlejlighed i Johannesburg. læs artiklen Savner hverdagen – men ser det som et eventyr

Til dig der er på vej til udlandet 10 gode råd til udstationering

 

Er du udstationeret eller på vej ud i verden, er gift med en italiener eller har en kollega fra Inden så tilmeld dig nyhedsmail til højre på denne side. Du får tips, inspiration og råd til succesfuld udstationering og interkulturel kompetence udvikling.


Fra medfølgende hustru til iværksætter

I 2009  flyttede jeg tilbage så til Danmark, blev iværksætter og etablerede virksomheden Mette Weber & Partners Læs hvordan jeg oplevede mit møde med Danmark efter 17 år i udlandet og hvad det kræver at starte virksomhed som 59 år efter mange år i udandet.

Ta ’ en god dag

Mette Weber