Fra Karriererkvinde til medfølgende hustru

Borneo here I come

I 1991 flyttede jeg til Kota Kinabalu i Sabah på Borneo. Jeg gik fra at gå med time manageren under armen som sygeplejelærer med masser af kollegaer og karrierekvinde til medfølgende hustru, eneste danske kvinde i byen.

Gitte Rosengaard Harsberg har byttet bungalowen på Amager ud med en 350 m2 loftlejlighed i Johannesburg. læs artiklen Savner hverdagen – men ser det som et eventyr

Til dig der er på vej til udlandet 10 gode råd til udstationering

Er du udstationeret eller på vej ud i verden, er gift med en italiener eller har en kollega fra Inden så læs min bog eller andre bøger om at flytte til udlandet.

 

Fra medfølgende hustru til iværksætter

 

I 2010 flyttede jeg 60 årig  tilbage til Danmark og blev iværksætter.

Jeg etablerede virksomhed med moms nummer og hele svineriet og har siden da rådgivet forældre i forældreledelse og  i de gode samtaler fra fødsel til død – udviklingsstøttende samtaler – det kan du læse om på TAL MED BØRN 

At være iværksætter  har været en lige så spændende rejse som dem jeg foretog til udlandet. 

I dag er fokus i min virksomhed og mit SkriveLab – SkrivNU  at skrive. At  faciliterer skriveprocesser, få andre til at skrive – lave det jeg kalder ‘homeworkforlife og skrive historier om deres liv, e-bøger eller bøger.  

Det kan du læse om –  klik på billedet 

 

Læs hvordan jeg oplevede mit møde med Danmark efter 17 år i udlandet og hvad det kræver at starte virksomhed som 60 årig efter mange år i udlandet.

Ta ’ en god dag

Mette Weber