Fra kærlighed på facebook til face to face kærlighed

Kærlighed på Facebook

Dette blogindlæg handler ikke om dating – men om om begrebet kærlighed. Så hvis du tror det er om dating eller hvordan jeg fandt min stor kærlighed på nettet, kan du straks forlade siden 😉

Netop nu handler mange opdateringer på Facebook om kærlighed i billeder og ord. Smukt og svært ikke at like for:

kærligheden heler, berige, forvandler, styrker og blødgører os og giver plads til leg og latter.
Mette Glargaard

Så det ” liker” vi selvfølgelig.


Kærlighed – et vidt begreb

Vi kender alle kærligheden. Vi har alle mærket den. Vi ved hvad vi taler om når vi taler om kærlighed og alligevel er kærlighed et vidt begreb.

Det er en eksistentiel følelse, som er svær at definere.

Kærligheden er en varm inderlig følelse af hengivenhed og respekt.

  • mellem par – hvor en fysisk/kropslig tiltrækning er tilstede og det er denne betydning de fleste vil forbinde ordet med.
  • mellem familiemedlemmer og nære venner –  det at holde af og være knyttet til hinanden,  broderkærlighed og venskabelig kærlighed. Denne kærlighed ses ved et stærkt venskabsbånd mellem personer der deler samme værdier eller interesser.
  • til ting eller situationer, hvor kærligheden omtales mere overfladisk eller metaforisk eks Jeg elsker at rejse -jeg elsker duften af liljekonvaler, jeg elsker livet
  • i religiøs sammenhæng eks i kristendommen som næstekærlighed

Det modsatte af kærlighed er ligegyldighed, ikke had

Mit ønske – lad os sprede kærlighed

Lad os håbe at ord og billede på facebook forplanter sig – og bliver til kærlige handlinger og omsorg lokalt og globalt.

Lad os håbe det skaber bevægelse af kærlighed også uden for Facebook, at kærligheden vil  sprede sig i verden som ringe i vandet, og den vil fylde os, dig, mig og alle der vil åbne sig for den.

for kærligheden er jo det største
Korintherbrevene

Jeg tager i al fald til Love space  i København den 26.9 og vil gøre mit, der hvor jeg kan for at blive bedre til at blive et kærligt menneske – vise min kærlighed til dig, mine kære, til  livet og i verden.

Måske kunne du tænke dig at være med?

Pisst:

I Oktober måned deler jeg ud af min kærlighed i form af 1/2 times “gratis ” coaching til dig der vil skabe det liv du ønsker uanset om du bor i Karup, Kina eller Kenya – så tag første lille skridt nu kontakt mig  Det eneste du betaler er din tid i form af skriftlig feedback på 10 små spørgsmål efter coaching samtalen. Om jeg må bruge svarerne  i markedsføring beslutter du.

Synes du om dette indlæg synes du måske også om

Alene igen – kender du følelsen af at være Palle alene i verden?

Sprogets kraft og magt – et stærkt smidigt og sprogbevidst jeg er vejen til ..

Gode råd om selvbebrejdelser

 

Vil du vide mere

kig ind på den gratis værktøjskasse

Læs om min nye bog der udkommer i 2013

 

Tilmeld mailing-liste

Har du det liv du ønsker?
Det har jeg – første skridt til en forandring kan være at modtage mail fra mig med ideer, inspiration og motivation til at skabe det liv du ønsker- uanset om du bor i Karup, Kina eller Kenya.

Tilmeld dig mail-listen Det gode familie- og arbejdsliv

Få hjælp til selvhjælp

Til udgangen af 2012 får du en intro skype eller viber coaching på 1/2 time for 100 kr ex moms for at finde ud af om du synes kemien er i orden og du kan bruge det jeg tilbyder.

Mette Webers rådgivning/coaching /mentoring/

læs udtalelserne om hendes hjælp til selvhjælp