Vild med Amerika og amerikanernes kontaktform

Er der noget at sige til at jeg føler mig hjemme og er vild med Amerika?

Nej vel – de har en restaurant opkaldt efter mig.

Okay – dette indlæg skal ikke handle om Weber grillen, Weber Grill Restaurenter elller om mig. Indlægget handler om amerikanernes kontaktform.

Typisk amerikansk kontaktform

Jeg sad for en uges tid siden “på min lokale “Chicago Starbuck og filosoferede over mine besøg i Amerika. Filosofererede over hvad jeg oplever som typisk amerikansk og holder af efter mit femte længerevarende besøg på dette kontinent.

Det slår mig faktisk hver gang, selvom der går år i mellem eller måske netop derfor, hvad jeg synes der er så dejlig amerikansk og som måske, hvis jeg boede her længe nok, ville irriterer mig.

Jeg holder af amerikanernes direkte kontaktform. Det er så nemt at komme i kontakt med dem. Det gør at jeg føler mig hjemme hurtigt – føler mig velkommen. Amerikanerne taler til hinanden uden at kende hinanden, også selvom der ikke er S-togs problemer. Det kommer til at virke så dejlig ukompliceret og positivt.

Jeg ved jeg generaliserer. Det er naturligvis ikke alle amerikanere, der har den attitude – men noget om det må der være, for jeg bliver slået af det hver gang jeg rejser rundt “over here”.

Uopfordret bliver jeg kontaktet:

Love your shirt….

Nice outfit…

Where you from….

Love your shooes…

That looks awsome …

How can I help you …

Om det er overflade eller ej, er jeg ligeglad med – for det virker det de gør. Livsglæden og venligheden som jeg oplever hos rigtig mange amerikanere smitter.

Spejlneuronerne virker – det spreder sig som ringe i vandet og skaber gode energier.

Vil du læse mere om Amerika:

Overfladiske amerikanere

Ved du hvad en swing er?

Jetlag filosoferen efter ankomst til Chicago

På en god ferie ser du nye landskaber og får nye øjne